Poslušajte novi singl Saše Lozara

Poslušajte novi singl Saše Lozara

Suradnja Saše Lozara i Baby Dooksa

Nakon velikih pop uspješnica Tajno i Da, Saša Lozar donosi još jednu plesnu pjesmu koja ima sve predispozicije da postane veliki hit koji će osvojiti radio postaje, odnosno naklonost publike.

Šala je treća u nizu koja nastavlja uspješno započeti autentični glazbeni pravac multitalentiranog Saše Lozara. Ovoga puta Saša nije sam za mikrofonom već ima i (domaćoj publici dobrog znanog) gosta. Riječ je o Baby Dooksu iz Bolesne braće. Kombinacija dvojice karizmatičnih izvođača daje naslutiti da će se još puno čuti za Šalu koja se polako “kuhala” dva mjeseca.

Šala je lako pamtljiva pjesma, u pop maniri, iznimno naglašenih vokalnih sposobnosti glazbenika Saše Lozara, te odličnog rapa Baby Dooksa.
David Vurdelja – Dooks i ovoga je puta potvrdio da je veliki umjetnik i glazbenik. Vratio nas je u vrijeme odličnog rapa i Bolesne braće koji su trajno obilježili čitavu jednu epohu na glazbenoj sceni.

Šalu prati zanimljiv retro vizual

Šalu prati i vrlo zanimljiv retro vizual na kojega je teško ostati ravnodušan. Potpisuje ga Boris Poljičanin koji je na vrlo duhovit način u veselu narav pjesme uklopio i Sašinu fotografiju iz djetinjstva koja će svakome izmamiti osmijeh.

Vjerujemo i nadamo se da ćemo unijeti dašak tog vremena, osvojiti mnogobrojna srca publike, klupsku i festivalsku scenu, te slušatelje radijskog etera u Hrvatskoj i u regiji. Šalu potpisuje naš suradnik, prijatelj, veliki autor, tekstopisac i producent Predrag Martinjak Peggy ujedno i autor velikih hitova, poput Tajno, Da, te velikih uspješnica Massima, Nine Badrić i mnogih drugih vrhunskih izvođača. Glazbenu produkciju potpisuju Predrag Martinjak i Marko Gaćina. Kako pjesmu prati i slika, a Šala je posebna pjesma, sigurni smo da ćemo vas ovaj puta i slikom razgaliti, jer slika govori 1000 riječi”, naglasio je Saša i dodaje kako će Šala biti društveno prihvatljiva pjesma za sve generacije i ukuse. “A posebno nas veseli mlađa populacija.”

A unosi li Šala uistinu toliko radosti i pozitivne energije, uvjerite se i sami.

Foto: Boris Poljičanin

Učitati još
Zatvori