Pipsi nas vode u Pariz: Poslušajte najavni singl njihovog novog albuma
Pipsi nas vode u Pariz: Poslušajte najavni singl njihovog novog albuma

Pipsi nas vode u Pariz: Poslušajte najavni
singl njihovog novog albuma

PipsChips&Videoclips predstavljaju novu pjesmu Pariz, prvi i najavni singl s nadolazećeg albuma Vesna.

“Pariz je u osnovi ljubavna pjesma, a usput se dotiče i ključnih, većini dobro poznatih pitanja koja traže konkretne odgovore. Zato sam, ne bježeći od odgovornosti, ponudio i neka rješenja koja vam, nadam se, mogu poslužiti nađete li se u konkretnoj frci u konkretnom Parizu”, poručuje Dubravko Ivaniš.

Glazbu i tekst za Pariz potpisuje Dubravko Ivaniš, produkciju Ivan Božanić, miks Pavao Miholjević i Jurica Ferina, dok je za likovno rješenje naslovnice bila zadužena Nikolina Ivezić. Režiju za prateći video spot potpisuje Rino Barbir, nagrađivani splitski redatelj sa zagrebačkom adresom, poznat po nizu spotova za Vojka V, dobitnik Porina za najbolji videospot Ne može i nagrade ZFF-a za kratki film Druker.

Glavne uloge u spotu tumače Hrvojka Begović iz ZKM-a i Damir Klemenić iz Performinunita, kazališta Mala scena i Trešnja, te bivši član Montažstroja.

“Rino je ubio sa spotom. Opet je drugačiji od svega što je radio, nikad se ne ponavlja, a opet to je on, njegov je potpis. Brutalno je prikazan koloplet muško ženskog odnosa, taj leftoverski eros i tragedija istovremeno. Al bez patetike, jer pjesma je zajebancija”, pojašnjava Ivaniš.

Pariz je prvi singl s Vesne, novog albuma Pipsa zakazanog za ranu jesen ove godine pod okriljem LAA. Najavni singl dostupan je na svim streaming servisima. Pjesma vas čeka u nastavku:

Foto: Dora Sarikaya, PR

Učitati još
Zatvori