Peggy Gou i Lenny Kravitz novim singlom poručuju – ponovno vjerujemo u ljubav
Peggy Gou i Lenny Kravitz novim singlom poručuju – ponovno vjerujemo u ljubav

Peggy Gou i Lenny Kravitz novim singlom
poručuju – ponovno vjerujemo u ljubav

Duo we didn’t think we needed!

Peggy Gou obilježila je minulo ljeto hit singlom (It Goes Like)Nanana, bez kojeg nije prošao nijedan party, ni zabava na otvorenom. Za jesen nam je pripremila novu pjesmu I Believe In Love Again, a gost na ovoj traci je nitko drugi do legendarni Lenny Kravitz.

Očekuje se da će njen album izaći negdje tokom sljedeće godine, a ovaj single je mini uvod i warm up za cijelu muzičku eru koja nam dolaz. Lenny je također najavio svoj album koji izlazi u prvom kvartalu 2024. godine.

Vraćaju vjeru u ljubav

Iako dolaze iz dva potpuno različita žanra, producentica Peggy Gou i rock’n’roll legenda Lenny Kravitz pronašli su način da spoje svoje energije, i to kroz pjesmu I Believe In Love Again. Cilj ove pjesme je da zarazi sve slušatelje pozitivnom energijom i optimizmom, a sudar glazbenih svjetova ispostavio se kao genijalna ideja (iako još uvijek ne znamo zapravo čija).

Peggy iza sebe ostavlja veoma uspešnu godinu

Ona je DJ i glazbena producentica iz Južne Koreje, a bazirana je u Berlinu. Postala je ekstremno popularna ove godine nakon singla (It Goes Like)Nanana, a ljubitelji elektronske glazbe za nju znaju mnogo duže. Njen stan u Berlinu već dugo se nalazi na našoj interior crush listi, a njen stil i specifičan modni izraz izdvajaju je iz mase.

Iako je izgradila veoma uspešnu karijeru, pamtit će 2023. godinu koja ju je lansirala na mainstream scenu, donijela joj je veliki vizibilitet i skoro 4.000.000 followera na Instagramu s kojima svakodnevno dijeli svoju muziku, ali i detalje iz života, kao i s putovanja. Prisustvovala je i nekim visoko profiliranim modnim revijama, a složit ćemo se oko činjenice da njeno vrijeme tek dolazi.

Foto: Instagram / @peggygou_ / @lennykravitz

Učitati još
Zatvori