Osvojite ulaznice za festivale u Hrvatskoj i diljem Europe
Osvojite ulaznice za festivale u Hrvatskoj i diljem Europe

Osvojite ulaznice za festivale u
Hrvatskoj i diljem Europe

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi projekt posvećen mladima i njihovim interesima pod nazivom „Ovog ljeta samo opušteno”. U sklopu projekta, mladi će imati priliku osvojiti ulaznice za domaće i  međunarodne festivale, predložiti najbolji provod ovog ljeta u svom mjestu, osvojiti novi iPhone 14 Pro Max te unaprijediti svoje znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže kroz „Social Lab“ s poznatim mladim influencerom Jankom Janićem.

Ovog ljeta samo opušteno

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja. Njihov jedini zadatak biti će odličan provod koji trebaju zabilježiti u obliku videa, objaviti na društvenim mrežama i označiti Hrvatski Telekom i influencera Janka Janića uz #SocialLab. Autor najoriginalnijeg videa osvojit će novi mobilni uređaj iPhone 14 Pro Max s kojim će sretni dobitnik ili dobitnica moći snimati još kvalitetniji sadržaj.

Electronic Beats i mladi glazbenici

Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici Elena Mikac, Fran Vasilić, Miach i Porto Morto.

Elena Mikac mlada je DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine i osvojila je nagradu za najboljeg mladog selektora godine. Elena je nastupila na partyju zatvaranja Ultra Europe Resistance.

Elena Mikac by Šime Bilić

Fran Vasilić na scenu se probio zahvaljujući viralnim TikTok videima, a njegov prvi album „Retrovizor” postigao je sjajne rezultate na Apple-ovoj listi top 100 alternativnih albuma, a trenutno premašuje 6 milijuna streamova na Spotifyju.

Miach je još jedna sjajna mlada umjetnica koja se na sceni pojavila 2021. godine s R&B singlom „23 32″. U rujnu 2022. godine, u suradnji s jednim od najpopularniji hrvatskih trap glazbenika Hiljsonom Mandela objavila je singl UFO koji se vrlo brzo popeo na vrh glazbenih ljestvica.

Miach

Grupa Porto Morto na sceni je nešto duže te tako već deset godina oduševljavaju svoju publiku, a njihov treći album „Portopop” bio je jedan od najboljih regionalnih albuma u 2021. godini. Za navedeni album, grupa je osvojila i Porina za najbolji alternativni album.

Beat na moru

Hrvatski Telekom omogućuje mladima i osvajanje ulaznica za festival „Beat na moru” koji će održati od 24. do 26. kolovoza na Krku, te upoznavanje jednog od najpoznatijih hrvatskih trap umjetnika – Hiljsona Mandelu.

Porto Morto

Za više informacija o projektu „Ovog ljeta samo opušteno“ i „Social Lab“ pratite društvene mreže Hrvatskog Telekoma:

https://www.hrvatskitelekom.hr/ovog-ljeta-samo-opusteno  

Učitati još
Zatvori