Ove subote na krovu Uranije plešemo na odličan bend Neon wife

Ove subote na krovu Uranije plešemo na
odličan bend Neon wife

Na jednoj od najljepših lokacija u gradu na krovu Urania – prostoru kreacije, ove subote plesat ćemo uz super bend Neon Wife. Bend je nastao kao suradnja dvije sjajne glazbenice Irene Žilić i Lucije Potočnik, a održava se u sklopu High On Music Sessions evenata.

Neon wife na krovu Uranije

Synth wave je žanr koji je posljednjih nekoliko godina doživio velik uzlet, kako na svjetskoj tako i na domaćoj glazbenoj sceni. Sve se više mlađih umjetnika okreće ovom glazbenom izričaju koji pomalo podsjeća na nostalgična retro vremena uz sve blagodati moderne tehnologije. Ove dvije glazbenice dugogodišnje su suradnice a mogu se pohvaliti i brojnim koncertima koje su održale po Velikoj Britaniji i Italiji s mega popularnom grupom Morcheeba. Šareno, plesno i sa stavom – tako bi opisali ovu sjajnu suradnju.

Koncert je organiziran prema epidemiološkim mjerama

Koncert počinje u subotu u 19 sati na krovu Urania – prostoru kreacije, Kvaternikov trg 3/3. Koncert će uživo moći sa svojih balkona i prozora poslušati svi u susjedstvu, a šira publika koncert možete pratiti putem live stream linka na Urania.hr, platformi Rplus i portalu Ravno do Dna! Koncert je besplatan za gledanje i slušanje. No, obzirom na trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom virusa COVID-19 i na donesene mjere radi suzbijanja širenja virusa, a zbog kojih su mnogi izvođači, umjetnici i glazbenici onemogućeni raditi i zarađivati, iz organizacije žele istaknuti da glazbenici primaju donacije. Ako želite donirati sredstva za njihov nastup, slobodno se javite na info@urania.hr.

Foto: Lame Oh

Učitati još
Zatvori