Sa samo 10 godina, North West izbacuje svoj prvi album
Sa samo 10 godina, North West izbacuje svoj prvi album

Sa samo 10 godina, North West
izbacuje svoj prvi album

Ne možemo reći da smo iznenađeni, ali North West, 10-godišnja kći Kanyea Westa i Kim Kardashian izbacuje debitantski album. Bit će inspiriran početcima nove ere hip hopa koja se oslanja upravo na prvi glazbeni projekt Kanyea Westa. The College Dropout je bio (i ostao) jedan od projekata koji su postali neizostavni dio glazbene povijesti, a dva desetljeća kasnije njegov utjecaj je sve vidljiviji. Album koji je redefinirao suvremeni zvuk i postavio nova načela popularne glazbe sada dobiva svojevrsni rebrending i ono što bi u kinematografiji nazvali reboot. Naime, North West je najavila svoj prvi album koji će nositi simboličan naziv Elementary School Dropout.

Nakon što je cijeli stadion od riječi do riječi pjevao stihove iz pjesme Talking/Once Again s novog zajedničkog albuma Kanyea Westa i Ty Dolla Signa na kojoj se nalazi čak i North, bilo je jasno da neće ostati samo na jednoj jedinstvenoj traci. Carneval je možda najslušanija pjesma s albuma Vultures, ali Talking/Once Again izaziva najviše hypea. Bilo kako bilo, nakon što je postala najmlađa umjetnica koja se našla na Billboard listi izašle su i prve informacije o njezinom debitantskom albumu. Producirat će ga North West uz Kanyeovu asistenciju. Nešto poput priče kada se DadYe na dvadeset minuta pretvorio u njenog osobnog dizajn asistenta. Također, na albumu će se nalaziti i njezini prijatelji iz škole.

A, Kanye?

A, Kanye kao Kanye. Nova era je uspostavljena, a drugi dio Vultures projekta je počeo dobivati oblik. Prvi listening partyji su uveliko realizirani, a ono što je važno istaknuti je da postoji mogućnost da se projekt neće nalaziti na streaming platformama. U međuvremenu lansiran je i drugi Yeezy drop, a mi s nestrpljenjem iščekujemo nastavak sage. Pjesma Carneval je najslušanija pjesma na Billboard 100 listi.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram ( @dondatimes, @kimkardashian)

Učitati još
Zatvori