Nipplepeople svira na otvaranju najatraktivnije lokacije zagrebačkog Adventa

Nipplepeople svira na otvaranju
najatraktivnije lokacije zagrebačkog Adventa

Krajem ovog tjedna počinje Advent. Grad će ponovno obuzeti blagdanski duh i nabrojnim lokacjama održavat će se razni programi koji će nas polako, ali sigurno prebaciti u to stanje uma. 27.11. u 18 sati otvara se vjerojatno jedna od najatraktivnijih lokacija ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa – Akademija.

Akademija

Nipplepeople, nakon više od 2 godine od posljednje zagrebačke svirke, svira na otvaranju Akademije, novog zimsko-adventskog festivala. Ulaz se otvara od 18 sati, a koncert će početi točno u 20 sati. U prekrasnom parku Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85, od 27.11 do 1.1. uživat ćemo uz bogat glazbeni program, čarobni božićni vrt te nezaobilazne adventske mirise klinčića i bogatu gastro ponudu.

Bogat program

Park ALU je u posljednje dvije godine profiliran kao prostor umjetničkih izložbi, koncerata i ostalih glazbeno-scenskih izvedbi, a u formi pravog “Christmas Gardena” ovog prosinca visoko podiže ljestvicu atraktivnosti adventskih programskih sadržaja. Nipplepeople, Boris Štok, Svemirko, pocket palma, Kukus, Drito iz Akademije, Whateverest, DJ Indy, Stanko Bondža, Sinke Fresh, samo su neki od izvođača. Dodatni sadržaji poput prodajne izložbe slika Plati i nosi, dječjeg festivala Eko Limach Fest i brojne kulinarske radionice garantiraju dobar provod. Posebna atrakcija lokacije su svjetlosni efekti i deseci tisuća lampica, stalna postava izložbe skulptura 12 velikih hrvatskih kipara (od Meštrovića do Augustinčića).

Besplatan program

Ulaz na sve koncerte i programe je besplatan. Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja. Više informacija o programu, satnicama i gastro ponudi potražite ovdje.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori