Nemoj stat! Poručuje nam Ivana Kindl u novoj pjesmi
Nemoj stat! Poručuje nam Ivana Kindl u novoj pjesmi

Nemoj stat! Poručuje nam Ivana
Kindl u novoj pjesmi

Ivana Kindl, jedna od najboljih hrvatskih vokalistica predstavlja optimističnu plesnu pjesmu electro pop naboja, Nemoj stat! Poruka pjesme je sasvim jasna: Ivana, ujedno i autorica stihova, govori o osjećaju kojeg izaziva glazba, otpuštanju kočnica iz glave i prepuštanju dobrom ritmu, a velika zanimljivost je da nakon uspješnog dueta Feel You Close, u dobrom ritmu suradnju nastavlja s multitalentiranim Ericom, ovog puta u ulozi glazbenog producenta.

Ivana Kindil

Pjesma je neopterećujuća, zarazna i stvorena za ples, poručuje nagrađivana glazbenica koja, kao i pjesma, pršti dobrom energijom i srećom jer započinje svoju novu autorsku glazbenu eru. Do suradnje s mladim multitalentiranim glazbenikom i pjevačem Ericom zaslužnim za produkciju i
aranžman, a koji s Ivanom supotpisuje i glazbu, došlo je spontano.

Ivana, poznato je, aktivno prati glazbenu scenu i aktivno podržava mlade izvođače, a s Ericom je poželjela raditi čim ga je čula. To se ostvarilo 2022. godine u njegovoj pjesmi, Porinom nominiranom duetu Feel You Close, a suradnju, na obostrano zadovoljstvo, planiraju još neko vrijeme.

Ivana Kindil

Poželjela sam raditi s mladim snagama naše glazbene scene i to mi se ostvarilo u vidu suradnje s Ericom jer ga od početka njegove karijere jako cijenim i znam koliko je talentiran. Super nam ide u zajedničkom stvaranju i za početak smo napravili singl ‘Nemoj stat’ s kojim smo postigli taj moderan zvuk koji me privlači zadnjih godina, istaknula je.

Za mix i master pjesme zaslužan je jedan od ponajboljih producenata mlađe generacije, Lockroom, a uskoro stiže i kreativni glazbeni spot u režiji dizajnerice Ive Ćurković. Energična nova pjesma Nemoj Stat’ Ivane Kindl dostupna je na svim glazbenim platformama.

Foto: Andrea Mulder

Učitati još
Zatvori