“Ljeto za nas” je pjesma koja odiše ljetnim ugođajem i prvi je singl Mihaela Kvorke

“Ljeto za nas” je pjesma koja odiše ljetnim ugođajem i prvi je singl Mihaela Kvorke

Debitantski solo uradak pjevača Mihaela Kvorke, pjevača benda The A!, je pjesma koja odiše ljetnim ugođajem, a video spotom je dočarao kako izgleda ljetno poslijepodne u Zagrebu.

Pjesma “Ljeto za nas” je Mihaelov prvi studijski singl s kojim je odlučio započeti svoj glazbeni put kao solo izvođač. Podsjetimo, Mihael Kvorka je zagrebački pjevač, multiinstrumentalist i kantautor koji se široj javnosti predstavio kao frontmen benda The A! s kojim je objavio sedam singlova i dvostruki dvojezični album “Stereo“. Pjesme “Nikad”, “Divan sunčan dan“ i “Jedan dobar razlog“ su najpoznatiji uratci benda koji su zastupljeni u domaćem radijskom eteru. Mihael je do sada uz The A! surađivao kao klavijaturist pratećeg benda Tram 11-a, a ljubav prema eksperimentiranju s elektroničkom glazbom pokazao je gostujući na projektu Noon Filipa Motovunskog.

Mihael Kvorka: “Ljeto je vrijeme kada se osjećam iznimno inspiriran!”

Nakon 7 godina rada s bendom došlo je vrijeme i za moj prvi samostalni uradak, a ljeto je jednostavno vrijeme kada se osjećam iznimno inspiriran tako da je pjesma jednostavno sjela. Budući da je i nastala početkom ljeta malo kasnimo s izdavanjem, no nadamo se da će svejedno naći svoje mjesto na radijima i među ljubiteljima ovakve glazbe”, otkriva Mihael. Video spot pogledajte u nastavku.

Glazbu i aranžman je Mihael sam napisao te je uz to odsvirao i klavijature i solo na gitari, a u studiju su mu se pridružili Davor Domitrović na električnoj gitari, Boris Novak na bas gitari te Robert Domitrović koji je, osim što je snimio bubnjeve, i napisao tekst te odradio cjelokupnu produkciju pjesme.

Za spot su zaslužni Anita Nadj i Mladen Popović s kojima je uvijek užitak surađivati, a već smo radili zajedno na spotu za pjesmu “Pusti me van”. Ideja je bila uhvatiti atmosferu bezbrižnosti i uživanja u ljetnom poslijepodnevu”, poručio je Mihael.

Za više informacija o Mihaelu možete ga pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori