Pjesma ‘S kim vi lajete na Mjesec?’ talentiranog glazbenika očarat će publiku u hrvatskim kinima

Pjesma ‘S kim vi lajete na Mjesec?’ talentiranog glazbenika očarat će publiku u hrvatskim kinima

Talentirani glazbenik Matija Cvek  otpjevao je pjesmu ‘Ako nađem nekoga’ službeni song za crtani film Korgi: Kraljevski pas velikog srca. U distribuciji Blitza u CineStar kinima počinje s prikazivanjem od 14.ožujka. Matija je također napisao i stihove za ‘S tobom lajem na mjesec, s tobom se smijem, uz tebe se stisnem, s tobom se grijem…’

 Ova topla priča o zaigranom korgiju Rexu od ovog će četvrtka zabavljati i male i velike diljem Hrvatske. Mladog glazbenika i autora upoznali smo kroz singlove ‘Visine’, ‘Praviš me ludim’ i  ‘Probudi se’ duetom s TBF-ovcima. No, ovo sada nam donosi nešto potpuno drugačije. 

Matija Cvek zaigrani ‘song’ u toploj priči

Matija Cvek i glazbeni producent Alan Dović potpisuju glazbu, dok je inspiraciju za tekst Matija pronašao u ljubavi prema čovjekovu najboljem prijatelju- psu. Naime, Cvek je po prvi puta sudjelovao i u sinkronizaciji filma uz bok iskusnim glumcima. Neki od njih su Luka Bulović, Janko Rakoš, Antonija Šola, Radovan Ruždjak, Ljubomir Kerekeš, Judita Franković Brdar te komičara Ivan Šarić i svestrani voditelj Frane Ridjan.

Matija je istaknuo da je izuzetno zahvalan na povjerenju koje mu je pruženo od strane Blitza. Upustili su se u predivan, iskren i pozitivan projekt. Kao autor je sretan što je dobio pjesmu čiji je jedini cilj spajanje ljudi i promicanje ljubavi u punom smislu. Ljubav čovjekova najboljeg prijatelja doista je nepresušna i bezuvjetna, te nas kao takva uči kakav bi i međuljudski odnos mogao i trebao biti. Novi video spot za pjesmu ‘Ako nađem nekoga’ premijerno pogledajte ovdje.

 Korgi: Kraljevski pas velikog srca

Toplu filmsku priču i zaigran song prati i video spot Roberta Dominika Balaška, a sniman je u prostoru CineStar kina. Uz Matiju pojavila su se i poznata Youtube lica Andrea Fabric, Ivan Magla, Luciano Bajic, Veronika Rosandic i Filip Rudan. Projekt je realiziran uz pomoć ljubaznih vlasnika i ekipe prve uzgajivačnice Welsh Corgija u Hrvatskoj a najveće zvijezde snimanja su svakako bili su psi i najzaigraniji od njih, štenac po imenu Clooney. Mališane će zasigurno oduševiti film Korgi: Kraljevski pas velikog srca, a za više informacija i kupnju ulaznica posjetite službene stranice.

 

Foto: Dora Barker

Učitati još
Zatvori