Dolazi ljubav! Marija Šerifović u ožujku će održati koncert u Areni Zagreb
Dolazi ljubav! Marija Šerifović u ožujku će održati koncert u Areni Zagreb

Dolazi ljubav! Marija Šerifović u ožujku će
održati koncert u Areni Zagreb

Iza nje su brojni uspješni koncert. Nekoliko je puta rasprodala koncerte u beogradskoj Štark Areni, u dvorani Zetra u Sarajevu, u Sava centru u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci, Zagreb… Marija Šerifović se u hrvatsku metropolu vraća velikim nastupom koji je u Areni Zagreb zakazan za Dan žena, odnosno 8. ožujka 2024. godine.

Deo prošlosti, Pametna i luda, Sama i nervozna, Nije ljubav to, Svoja i tvoja… samo su neke od pjesama koje će, vjerujemo, zagrebačka publika pjevati uglas. Na ovom koncertu domaća će publika po prvi puta imati priliku čuti i skladbe s njezinog novog albuma Dolazi ljubav, koji je početkom listopada ugledao svjetlo dana.

Marija Šerifović i Matija Cvek

Na njemu se našla i duetska pjesma s Matijom Cvekom Pola Sunca koja je publici u regiji, a ponajviše u Hrvatskoj privukla veliku pažnju. Ova balada ne skida se ljestvica trenutno najslušanijih pjesama.

Karte za najavljeni koncert Marije Šerifović dostupne su putem sustava Eventim.

Podsjetimo, Marija Šerifović je na sceni je od 2003. godine, kada je izdala album Naj-najbolja, a najveći uspjeh doživjela je samo četiri godine kasnije osvajanjem Eurosonga. Svakim narednim albumom nizala je velike uspjehe, a može se pohvaliti i knjigom i filmom koje je objavila 2013. godine. Vjerujemo kako će Arena Zagreb biti sjajno mjesto za proslavu dva desetljeća duge karijere.

Foto: Miomir Milić

Učitati još
Zatvori