Gibonni u trogirskoj Kuli Kamerlengo otvara ovogodišnji KulaKula Festival
Gibonni u trogirskoj Kuli Kamerlengo otvara ovogodišnji KulaKula Festival

Gibonni u trogirskoj Kuli Kamerlengo otvara
ovogodišnji KulaKula Festival

Najljepša festivalska priča grada sretnog trenutka vraća se uz ponajveće ime hrvatske glazbene scene – KulaKula festival dovodi Gibonnija u Kulu Kamerlengo!

Već je prošlo pet godina kako Trogir svakog prvog vikenda u kolovozu uživa u najvećim imenima kako hrvatske tako i regionalne glazbene scene. Ništa drugačije neće biti ni ove godine u jubilarnom petom izdanju festivala koje će se održati 4. do 6. kolovoza. Prije objave samog festivalskog line-upa organizatori su se odlučili za slavljenički koncert 1. srpnja uz pomoć Gibonnija.

 

“KulaKula festival pokrenut je još prije pet godina iz potrebe za kreiranjem urbane koncertne scene u Trogiru. Ove godine dovodimo zaista najveći festivalski line up s jednim iznimno velikim regionalnim imenom, a prije otkrivanja što ćemo slušati u kolovozu – prvog dana srpnja poklanjamo vam Gibonnija. Smatram da Trogir i impresivna Kula Kamerlengo zaslužuju ovakvog izvođača.” – rekao nam je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

Festival koji se uspješno održao čak i u pandemijska vremena zaista je jedna od najljepših malih glazbenih priča na Jadranu. Svakako vam preporučamo da ga posjetite i pratite u narednom periodu na društvenim mrežama festivala KulaKula.

Ovog tjedna očekuje nas otkrivanje obljetničkog line-upa a prije toga potražite ulaznice za koncert Gibonnija 1. srpnja – sve to u sustavu Entrio.hr.

Foto: Franko Kelam/Dario Horvat/Saša Huzjak

Učitati još
Zatvori