Lenny Kravitz idućeg ljeta nastupa na najljepšoj pozornici u Hrvatskoj
Lenny Kravitz idućeg ljeta nastupa na najljepšoj pozornici u Hrvatskoj

Lenny Kravitz idućeg ljeta nastupa na
najljepšoj pozornici u Hrvatskoj

Nakon punih 13 godina, jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice vraća se pred hrvatsku publiku! Riječ je o američkoj rock zvijezdi Lennyju Kravitzu koji će nastupiti u pulskom Amfiteatru 28. srpnja 2024. godine, u sklopu velike svjetske turneje Blue Electric Light Tour. Ulaznice su u prodaji od petka, 8. prosinca, u sustavu Eventima.

Lenny Kravitz

Blue Electric Light

Bezvremensko, eksplozivno, romantično, inspirativno. Riječi su to koje savršeno karakteriziraju Blue Electric Light, 12. studijski album Lennyja Kravitza. Album je napisan i snimljen u njegovom studiju na Bahamima, a time je još jednom potvrđeno Kravitzovo vješto deep soul rock ‘n’ roll stvaralaštvo. S obzirom na to da je riječ o neumornoj kreativnoj sili – glazbenik, pisac, producent, glumac, autor, dizajner tako nastavlja svoju globalno dinamičnu prisutnost u glazbi, umjetnosti i kulturi.

Blue Electric Light strastvena je zbirka pjesama i najnoviji doprinos ovog glazbenika čiji jedinstveni stil nastavlja nadahnjivati milijune obožavatelja diljem svijeta. Na albumu se posebno ističe i Kravitzov talent kao pisca, producenta i multiinstrumentalista  jer je sam napisao i svirao većinu instrumenata u suradnji s dugogodišnjim gitaristom Craigom Rossom. Splet od 12 pjesama s albuma odražava njegovu glazbenu ostavštinu pionirskog žanra koji je, s druge strane, čvrsto ukorijenjen u energiji 21. stoljeća.

Opće informacije

Više informacija o rasporedu turneje i datumima te prodaji ulaznica može se pronaći na službenoj stranici https://lennykravitz.com te na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Tik Tok i X. Ulaznice za koncert u prodaji su već od ovog petka, 8. prosinca, a može ih se osigurati putem na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr.

 

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori