Lady Gaga ima novu pjesmu koju ćemo slušati u nadolazećem filmskom hitu

Lady Gaga ima novu pjesmu koju ćemo
slušati u nadolazećem filmskom hitu

Pop diva Lady Gaga ovih je dana predstavila novu pjesmu naziva Hold My Hand. Riječ je o moćnoj pop baladi koja je nastala za nadolazeći kino hit Top Gun: Maverick. Inače, za posljednju pjesmu koju je Lady Gaga napisala za film nagrađena je i prestižnim Oscarom. Riječ je o pjesmi Shallow iz filma A Star Is Born, u kojem je Gaga također imala i glavnu ulogu uz bok Bradleyju Cooperu.

I za ovu je pjesmu zaslužna sama pjevačica, a Hold My Hand se može čuti na kraju novog filma u kojem jošjednom u glavnoj ulozi gledamo kultnog holivudskog glumca Toma Cruisea. Kritičari su već naglasili kako je riječ o pjesmi koja dokazuje kako fantastičan glazbeni uradak itekako može podići cijeli film, baš kao što je to nekada bilo u starijim holivudskim klasicima.

Pjesma kao posveta cijelome svijetu

Sama Lady Gaga izjavila je kako na početku nije shvaćala koliko ova pjesma može biti moćna, slojevita i dati jednu sasvim novu dimenziju filmu. Na njoj je radila godinama, usavršavala ju, i kaže da je sada, nakon što je izašla, ona zapravo posveta cijelome svijetu tijekom ovih teških vremena.

Pjesmu prati i video spot koji je režirao Joseph Kosinski, a u kojem možemo vidjeti pjevačicu kako u prigodnom outfitu pjeva i svira klavir okružena avionima. Spot je također prožet različitim scenama iz filma Top Gun: Maverick koji ćemo moći pogledati u kinima. Inače, Lady Gaga je posljednji album izdala 2021. godine, a riječ je bila o suradnji s legendarnim Tonyjem Bennetom. Album nazvan Love For Sale sadržavao je razne jazz obrade kultnog glazbenika Colea Portera, kojemu je album i posvećen. Upravo je jednu pjesmu s tog albuma izvela na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih Grammyja.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori