Vežite se, polijećemo! – Top Gun: Maverick stiže u kina ovog svibnja
Vežite se, polijećemo! – Top Gun: Maverick stiže u kina ovog svibnja

Vežite se, polijećemo! – Top Gun:
Maverick stiže u kina ovog svibnja

Top Gun je jedan od onih filmova koji jednostavno morate pogledati. Mega hit osamdesetih obilježio je cijelu filmsku povijest, a ljubavna priča Mavericka i Charlie i danas je poznata mnogima. Nakon više od 30 godina pauze i nagađanja, čekanju je došao kraj. Dugoiščekivani nastavak kultnog filma iz 1986. godine 26. svibnja napokon stiže u kina, a mi vam donosimo najnoviji trailer filma koji jednostavno ostavlja bez daha! Garantiramo navalu adrenalina.

Povratak korijenima

Tom Cruise će naravno ponoviti svoju ulogu Petea „Mavericka“ Mitchella. Cruise je više puta u intervjuima naglašavao kako je Top Gun za njega puno više od filma, koji ga je katapultirao u vječnu slavu. Val Kilmer vraća se kao Tom „Iceman“ Kazansky, dok će Miles Teller glumiti Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog partnera Nicka „Goosea“ Bradshawa. Ostatak glumačke postave u drugom dijelu čine Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman i Ed Harris.

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Maverick je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga „prizemljio“. Kad se nađe kako obučava odred maturanata Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa, sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog „Goose“.

Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete. Top Gun: Maverick je režirao Joseph Kosinski koji je s Cruiseom već surađivao na filmu „Oblivion“.

TOP GUN: MAVERICK, u distribuciji Blitz filma, u kina dolazi 26. svibnja 2022. godine u premium IMAX, 4DX i 2D formatu. U nastavku pogledajte novi službeni trailer.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori