Buč Kesidi prvi put nastupa u Dalmaciji! Evo kad dolaze na KulaKula Festival
Buč Kesidi prvi put nastupa u Dalmaciji! Evo kad dolaze na KulaKula Festival

Buč Kesidi prvi put nastupa u Dalmaciji! Evo
kad dolaze na KulaKula Festival

Nakon što je objavljeno da su prva imena ovogodišnjeg KulaKula festivala koji će se održati 2.-4. kolovoza u trogirskoj Kuli Kamerlengo: Urban & 4, Senidah i Edo Maajka – najavljeno još jedno regionalno ime – koncertna senzacija Buč Kesidi!

KulaKula Festival

Sedam uzastopnih rasprodanih koncerata u zagrebačkom klubu Sax, pet rasprodanih dvorišta ALU i rasprodan koncert na Šalati – brojke su to kojima se malo mladih izvođača danas može pohvaliti. Ipak, “ljevoruki indie pop rock electro boy band” kako se u šali voli nazivati ovaj dvojac iz Pančeva u svoj rezime upisao je baš ove rasprodane koncerte. Buč Kesidi do sada nisu nastupali u Dalmaciji pa će dolazak na trogirski KulaKula festival zasigurno izazvati velik interes.

Zoran Zarubica i Luka Racić u Kuli Kamerlengo nastupit će 2. kolovoza uz dobro poznatog Urbana i njegovu četvorku te će predstaviti hitove s albuma Euforija i Posesivno-ospulsivni hospul.

KulaKula Festival

Uz Buč Kesidi i Urbana, Senidah i Edu Maajku još tri izvođača će uskoro biti predstavljena u line upu sedmog izdanja ovog boutique glazbenog festivala te nas očekuju tri bogata glazbena dana prvog vikenda kolovoza. Ulaznice za KulaKula festival potražite u sustavu entrio.hr a ako je suditi po hitu grupe Buč Kesidi koji kaže Nema ljubavi u klubu – ljubav je ovog ljeta definitivno u trogirskoj Kuli Kamerlengo.

Foto: PRESS, Franko Kelam

Učitati još
Zatvori