Senidah, Edo Maajka i Urban dolaze na sedmo izdanje KulaKula Festivala
Senidah, Edo Maajka i Urban dolaze na sedmo izdanje KulaKula Festivala

Senidah, Edo Maajka i Urban dolaze na
sedmo izdanje KulaKula Festivala

Trogir će ovog ljeta biti epicentar dobre zabave. Sedam izvođača potvrđeno je za sedmo izdanje KulaKula festivala koje će se održati od 2.-4.kolovoza u impresivnoj Kuli Kamerlengo.

KulaKula Festival
KulaKula Festival

Ovaj festival godinama krase eklektičan izbor izvođača i vrhunska produkcija, a zbog limitiranog prostora uvijek se traži ulaznica više. U nadolazećim tjednima pomalo ćemo otkrivati tko će to nastupiti na festivalu i u kojim glazbenim kombinacijama. Za početak tu je Urban & 4 koji su već nastupili 2021.u onom covid izdanju KulaKula festivala.

“Treba nam tako malo skoro ništa, jedan kremen i jedna iskra…” – stihovi su Damira Urbana koji su inicirali bakljadu u Kuli Kamerlengo u možda najmračnijem periodu za event industriju. Ove godine Urbanove uspješnice stižu iz bogate pjesmarice a ponajviše s nagrađivanog albuma Lipanj, srpanj, kolovoz.

KulaKula Festival
KulaKula Festival

U plejadi festivalskih izvođača naći će se i Edo Maajka, sada već legendaran hip hop izvođač čije hitove No sikiriki, Prikaze, Bomba, Mahir i Alma znaju sve generacije a one mlađe posebno će oduševiti podatak da je subota 3. kolovoz posvećena novom, modernom zvuku čija predvodnica je zasigurno slovenska zvijezda Senidah poznata po hitovima Level, Mišići, Replay i Behute, a pored milijunskih Youtube pregleda krasi je i nadimak “balkanska trap diva”.

KulaKula Festival
KulaKula Festival

Bogat program je pred nama a uskoro najavljujemo još četiri izvođača koji će vas zasigurno natjerati da prvi vikend kolovoza provedete u Trogiru. Ponedjeljak nakon festivala je neradan dan pa planirajte ovog ljeta posjet gradu sretnog trenutka,  poručio je Antonio Franić, organizator KulaKula festivala.

Ulaznice su već danas krenule u prodaju u sustavu entrio.hr a posebno će vas obradovati trodnevna ulaznica po povoljnoj cijeni koja garantira dugo, toplo, glazbeno ljeto uz KulaKula festival!

KulaKula Festival

Foto: PR, Franko Kelam

Učitati još
Zatvori