Otvoren četvrti KulaKula festival – Trogir ovog vikenda iščekuje Urbana, Vinka Ćemeraša i Vesnu Pisarović

Otvoren četvrti KulaKula festival – Trogir ovog vikenda iščekuje Urbana, Vinka Ćemeraša i Vesnu Pisarović

Već nekoliko godina na glazbenoj sceni u Hrvatskoj šapuće se o malenom festivalskom imenu koje se održava na fascinantnim lokacijama u Trogiru i njegovoj okolici. 

Riječ je o KulaKula festivalu, brandu koji se čak i lani uprkos pandemiji uspio održati s pola kapaciteta.

Hip hop legende splitski TBF koji su već starosjedioci ovog festivala nastupili su na prvoj večeri festivala i još jednom potvrdili svoj status glazbenog headlinera koji je uvijek prihvaćen od publike i čije su svirke jamac kvalitetne glazbene izvedbe.

Nakon njih trogirsku publiku rasplesao je dvojac Kuzma & Shaka Zulu koji su svojim hitovima “Lito ide mala”, “U mojoj ulici” i “Ruke gore” oduševili publiku i priveli večer kraju na onaj pravi način rasplesane gomile kao u dobra vremena prije pandemije koja nas je zahvatila.

Večerašnji rock spektakl otvara pobjednik posljednje sezone showa “The Voice” i dobitnik Porina za najbolji rock album – Vinko Ćemeraš sa svojim bandom Talvi Tuuli, a sve to uvertira je u  nastup legendarnog Damira Urbana koji će se uz svoju četvorku vratiti pozornici Kule Kamerlengo nakon čak 15 godina kada je tu maestralno izveo Runjićevu “Ostavljam te samu”.

Subota pripada kraljici pop hitova Vesni Pisarović kojoj će se pridružiti i DJ Rea, te nam tako osigurati jednu pravu žensku večer punu pop hitova i dobro poznatih melodija.

Nedjeljno jutro donosi kraj za ovogodišnji KulaKula festival a organizatori vas pozivaju da svoje ulaznice kupite u sustavu entrio.hr ili u uredu TZ Trogir. 

Ulaz je moguć isključivo uz EU Covid potvrde ili negativan antigenski test, ali organizatori su se pobrinuli da na ulazu u Kulu Kamerlengo testiranje bude besplatno i u cijeni same ulaznice stoga nas očekuje sigurna i odgovorna glazbena poslastica za uživanje u trogirskom ljetu.

Foto: Franko Kelam

Učitati još
Zatvori