Ovo je njezina godina! Konstrakta je predložena za prestižnu nagradu Grammy
Ovo je njezina godina! Konstrakta je predložena za prestižnu nagradu Grammy

Ovo je njezina godina! Konstrakta je
predložena za prestižnu nagradu Grammy

Ovo je doista njezina godina! Nakon što je oduševila svojim nastupom na ovogodišnjem izdanju Eurosonga, Konstrakta je primila novo sjajno priznanje. Ovogodišnja srbijanska predstavnica na Instagramu je objavila kako je u razmatranju za prestižnu nagradu Grammy.

Od strane, zasad nepoznatog, člana Akademije za diskografsku umjetnost i znanost, Konstrakta je predložena u dvije kategorije – Najbolji novi izvođač i Najbolji svjetski nastup.

Vijest je pjevačica objavila putem društvenih mreža, a ista je izazvala lavinu pozitivnih reakcija. U tijeku je prvi krug glasanja, a on će potrajati do ove nedjelje, 23. listopada. O tome hoće li pjevačica uistinu i ostvariti nominaciju saznat ćemo nakon službene objave u studenome.

Prije trijumfa na Beoviziji malo tko je vjerovao da će glazbenica Ana Đurić, poznatija pod umjetničkim imenom Konstrakta, postići ovako zapažen uspjeh.

Njezina pjesma In corpore sano, jedinstven spoj glazbe i gotovo umjetničkog performansa na pozornici, oduševila je publiku diljem svijeta. Ne čudi stoga što je za ovu umjetnicu pristiglo i novo priznanje u vidu prijedloga nominacije.

Učitati još
Zatvori