Journal Man: Složili smo mušku božićnu playlistu

Journal Man: Složili smo mušku
božićnu playlistu

snoop-dogg

Već s prvim minutama prosinca kreće slušanje božićnih pjesama. One su tu da nas postepeno uvode u blagdansko raspoloženje. Svake godine će se naravno naći i poneki Grinch kojem se božićna zvonca neće svidjeti, ali velika većina ipak uživa u tim zvucima u ovom najljepšem dobu u godini. Glazbena industrija cvate upravo oko blagdana i skoro pa i nema glazbenika koji se nije okušao u stvaranju neke svoje božićne pjesme. U moru vječnih hitova, onih već dosadnih, ali i onih zaboravljenih, mi smo pokušali sastaviti malo drugačiju playlistu. Ova, nazovimo ju, muška božićna playlista razbit će monotoniju ovih blagdana svakog doma i već dobro znanih nam hitova.

Pjesme za muško pjevanje

Kada se na vašoj playlisti nađe Mariah Carey, George Michael i Taylor Swift presijecite s jednim hitom kojeg obožavaju muškarci diljem svijeta.

Za one koji vole malo žešći zvuk i vole zaviriti u diskografiju najvećih punk rockera, Ramonesi su nezaobilazna postaja.

Chris Rea i njegov ”Driving’ home for Christmas” uvijek nam je drago čuti, ali ovog Božića zaokrenite priču i ubacite pjesmu još jedne legende svjetske glazbene scene, Toma Waitsa.

Da ne ostanemo samo na glazbenim legendama, playlistu ćemo začiniti i modernim glazbenim magovima. Kad kažeš urbano misliš na Kanye Westa.

Hip Hop fanove ove godine novom božićnom pjesmom počastio je i Snoop Dogg.

Po mnogima najveći glazbenik na svijetu ima ovaj sjajan božićni hit koji je možda nepravedno zapostavljen na mnogim božićnim playlistama pa ćemo ga mi dodati na ovu našu.

Rolling Stonesi uspiju u svemu čega se dotaknu pa je to i slučaj s božićnim pjesmama.

Jedna od najpoznatijih božićnih pjesama u izvedbi legendarnog Johnnyja Casha definitivno je našla mjesto na ovoj našoj playlisti.

Kakva bi to muška božićna playlista bila bez malo punka.

Zaključit ćemo jedni hitom kralja Rock and Rolla.

Učitati još
Zatvori