Jedan od najboljih svjetskih festivala slavi 9. rođendan s najbogatijim programom do sad
Jedan od najboljih svjetskih festivala slavi 9. rođendan s najbogatijim programom do sad

Jedan od najboljih svjetskih festivala slavi 9. rođendan s najbogatijim programom do sad

Objavljen je finalni lineup za proslavu 9. rođendana jednog od najboljih svjetskih festivala koji će se od 21. do 25. kolovoza održati na plaži Zrće u klubovima koji su na nedavnom izboru DJ Mag časopisa svi uvršteni među najboljih 100 klubova u svijetu.

Noa Beach Club, Papaya club, Aquarius club i Kalypso club koji su za vrijeme festivala posebno opremljeni vrhunskim zvukom, na svojim plesnim podijima pod otvorenim nebom, samo par metara od prelijepog Jadranskog mora, ugostit će nekoliko desetaka tisuća posjetitelja iz više od 80 zemalja svijeta.

Finalni program Sonusa čini 74 izvođača od kojih je čak 17 iz Hrvatske i zemalja regije. Aney F., Ani., Bronski, Dejan Milićević, DJ Jock, Felver, Glia, Kali, Marin Biočić, Mate Čeko, M.I.L.E., Mimi, Mony, Petar Dundov live, Pips, Tomo in der Mühlen, Urban Pfeifer predstavljat će najbolje od elektroničke glazbe sa naših prostora na samom festivalu, dok će Mariano Mateljan nastupiti na jednom od boat partyja, a Marko Nastić na pre-partyju Sonus festivala.

Tijekom 5 dana i 5 noći, fanovi kvalitetne techno, house i tech-house glazbe moći će uživati u nastupima nekih od najvećih imena na svjetskoj sceni i plesati uz Carl Coxa, Ricarda Villalobosa, KiNKa , FISHERa, 999999999, Anfise Letyago, Kobosila, Reinier Zonnevelda, Black Coffee, Amelie Lens, Maceo Plexa , Sven Vätha, The Martinez Brothers, Joseph Capriatija, , Richie Hawtina, Deborah de Luca i mnoge druge.

Ulaznice za 5 partija na brodovima koji će svakog dana festivala isplovljavati na otvoreno more su rasprodane, dok je u prodaji putem web stranice dostupan još mali kontigent festivalskih ulaznica https://we-love-sound.com/sonus-festival jer se očekuje da će ovogodišnji Sonus biti rasprodan i prije početka festivala. Uskoro će biti u prodaji i ograničeni broj dnevnih ulaznica. Objavljen je I raspored po danima kojeg mozete pogledati na kanalima We Love Sound
društvenih mreža ili web stranici: https://we-love-sound.com/sonus-festival

Foto: PR, Sonus festival

Učitati još
Zatvori