Imamo prijedlog za super koncert sutra navečer

Imamo prijedlog za super
koncert sutra navečer

Najšarmantnija ulica u gradu, Tkalčićeva, oduvijek je bila mjesto okupljanja i žiže zagrebačkog noćnog života. Jedna od nezaobilaznih destinacija je definitivno i Grof Melin, kafić s bogatom povijesti i zanimljivom kulturnom ponudom. Sutra se tamo održava koncert Nikoline Kovačević. Jedan od najzanimljivijih vokala na hrvatskoj sceni svojim specifičnim i prepoznatljivim glasom iskače iz mase, tako da nas i ovoga puta očekuje prava koncertna poslastica.

Nikolina je talentirana mlada glazbenica koju je publika imala prilike čuti uživo na nastupima grupa Mayales, F5 ili Dementronomes i uvjeriti se u specifičnost njenog glasa. Ostvarila je i zapažene suradnje s Vannom, Zdenkom Kovačićek, Marinom Ivanovićem te Big bandom HRT-a, a oduševila je nastupima u showu Hrvatska traži zvijezdu. Solo karijeru najavila je singlovima „Srce“ i „Ljubav“ koje ćete po prvi puta uživo imati priliku čuti sutra u Grof Melinu.

Svojim specifičnim i prepoznatljivim glasom iskače iz mase, a uz bend kojeg čine neki od vodećih hrvatskih glazbenika kao što su Davor Doležal (ujedno i muzički direktor), Robert Vrbančić, Nikola Šantek, Mirsad Dalipi te zvjezdana brass sekcija Vojkan Jocić i Zvonimir Bajević očekuje nas pravi glazbeni spektakl. Minimalna donacija za koncert je 40 kn.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori