Ovo Valentinovo obilježite divnim humanitarnim koncertom Matije Dedića i Lane Janjanin

Ovo Valentinovo obilježite divnim humanitarnim koncertom Matije Dedića i Lane Janjanin

Za mnoge je od nas nakon svega što nas je prošle godine pogodilo Valentinovo palo u drugi plan. Međutim, potrebna nam je svaka i najmanja doza pozitive, a posebice kad ima za cilj pomoći onima koji su u 2020. najviše izgubili.

Naši renomirani jazz glazbenici – Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se po prvi puta na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici. Humanitarni jazz koncert istovremeno je prilika da putem Fonda 5.5 doniramo novac za područje Sisačko-moslovačke županije koje je najviše pogođeno potresom u prosincu.

Ovu akciju podržao je i Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sam u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa. 

Pratimo koncert uživo ili online

Budući da se istovremeno i dalje borimo s pandemijom, koncert je moguće pogledati i poslušati na dva način – oba u potpunosti epidemiološki sigurna. U nastupu genijalnih izvođača moguće je uživati uživo u Hrvatskom glazbenom zavodu. Sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje možete kupiti po cijeni od 500 kn. Pronađite ih ovdje!

Koncert možete pratiti i online, iz udobnosti svog doma. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email sa linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije. Ulaznice kupite ovdje!

Romantična večera uz Glovo 

Za potpuno iskustvo Valentinova kod kuće, GLOVO pokreće balon za donacije za Fond 5.5, te omogućuje besplatnu dostavu za sve narudžbe unutar Valentinovo bubble-a za vrijeme Valentinovo vikenda (13. i 14.2.). Osim toga, Glovo unutar aplikacije ima poseban balončić posvećen Valentinovu, s različitim sadržajem iznutra – darovi, cvjećarnice, večera za 2 posebna menija iz restorana, itd. Razveselite svoje voljene malim znakom pažnje ili pak samo naručite večeru i uživajte uz naše vrhunske glazbenike. 

Foto: Facebook, Fond 5.5

Učitati još
Zatvori