Hladno Pivo i online friends snimilili su ultimativnu feel good pjesmu ‘I ovo će proći’

Hladno Pivo i online friends snimilili su ultimativnu feel good pjesmu ‘I ovo će proći’

Feel good trenutaka u vrijeme koronavirusa nikada nije dovoljno, a kako bi nam digli moral i raspoloženje danas su se pobrinuli Hladno pivo i online friends. Oni su snimili pjesmu ‘Ovo će proći’ koja nam je već pola sata na repeatu i ne možemo ne zaključiti kako nas je bacila u jedan totalno novi i bolji mood.

Autor teksta i glazbe je Mile Kekin, aranžman potpisuje Danko Krznarić, a pjesmu izvodi niz online prijatelja Hladnog piva: Ivanka Mazurkijević, Remi (Elemental), Amira Medunjanin, Shamso 69 (Brkovi), Saša Antić (TBF), Soki (Elvis Jackson), Mrle (Let 3), Rambo Amadeus, Suba (Hladno Pivo), Gibonni, Edo Maajka, Dino Šaran (Letu Štuke), Vojko V, Branko Golubović (Goblini), Almir Hasanbegović (Dubioza Kolektiv), Adis Zvekić (Dubioza Kolektiv), Zoran Šprajc i Irena Kljajić.

Povodom izlaska pjesme, Mile Kekin je izjavio: “Veliko hvala Rambu Amadeusu što mi je poklonio par svojih stihova o potrebi sklada između pri-rode i čovjeka, te znanstveniku Igoru Rudanu što mi je znanstveno potvrdio da će ovo proći.”

Pjesmu koja je snimana po sobama jugoistočne Europe i Škotske poslušajte u nastavku!

Foto i video: YouTube

Učitati još
Zatvori