Elemental i Klošarenilo napravili najpozitivniji video godine – pogledajte ga

Elemental i Klošarenilo napravili najpozitivniji video godine – pogledajte ga

U ovo vrijeme kaosa i ludila jedan pozitivan video je svakako nešto što nam svima treba. Za to su se pobrinuli a tko drugi nego umjetnici. Suradnja između umjetnice Maide Ljubuškić poznatije pod imenom Klošarenilo i Elementala rezultirala je najpozitivnijim videospotom godine naziva Hej sanjalice.

Spoj Elementala i Klošarenila

https://www.instagram.com/p/B9la29gpHpo/

Spoj Elementala i Klošarenila, njihove pjesme i njenih ilustracija donio je trenutačno najpozitivniji videospot ove godine – pogledajte Hej, sanjalice – i svjesno odlučite da je baš danas dobar dan da bude dobar dan.

Hej sanjalice

Pjesma s ovakvom porukom i atmosferom zaslužuje i sasvim poseban video spot. Upravo te misli dovele su do suradnje Elementala s umjetnicom Maidom Ljubuškić, čiji rad i inspirativne ilustracije te poruke, nose naziv Klošarenilo. Klošarenilo je zajednica pozitivnih ljudi koju je Maida uspjela okupiti na svojim društvenim mrežama, a samo na Facebooku broji 135.000 fanova. Svaki dan, vojsku svojih obožavatelja Maida, tj. Klošarenilo uveseljava svojim radovima. Katkad duhoviti, ponekad ironični ili satirični, no gotovo uvijek povezani sa životnom svakodnevicom, njeni radovi, ilustracije i rečenice godinama oduševljavaju i uljepšavaju dane širokom broju ljudi.

Za ilustracije spota „Hej, sanjalice“ odgovorna je Klošarenilo, animaciju potpisuje Nevio Smajić, dok su za režiju zaslužni Ante Zvonimir Stamać i Konrad Lovrenčić.

Učitati još
Zatvori