HAUSER je na violončelu oživio hit koji smo obožavali početkom tisućljeća
HAUSER je na violončelu oživio hit koji smo obožavali početkom tisućljeća

HAUSER je na violončelu oživio hit koji smo
obožavali početkom tisućljeća

Svojim obožavateljima svestrani glazbenik priredio je pravu ljetnu poslasticu obradivši veliki latino hit s početka tisućljeća.

Ljeto je konačno došlo, a za svoje obožavatelje svjetski poznati violončelist HAUSER pripremio je još jednu glazbenu poslasticu. Svestrani glazbenik poznat je po tome kako različite žanrove i melodije prilagođava svojem violončelu, a posebice oduševljava izvedbom latino hitova. Upravo jedan takav hit, s početka 2000-ih, odsvirao je na violončelu i nadjenuo mu novo ruho. Riječ je o bezvremenskom hitu Obsesión, bachata benda Aventura, koji na početku tisućljeća pokorio glazbene ljestvice i uz kojeg su odrasle generacije, a HAUSER je na violončelu uspio prenijeti neodoljiv latino ritam.

HAUSER
HAUSER

Zavodljiva melodija prožeta emocijom, čežnjom, senzualnošću i nostalgijom poziva na ples i na podsjeća na tople, ljetne večeri na pješčanim plažama. Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori