Harry Styles je najavio dugoočekivani album – Harry’s House

Harry Styles je najavio dugoočekivani
album – Harry’s House

Harry Styles već godinama žari i pali glazbenom scenom, a njegov rad prate tisuće i tisuće obožavatelja. Neminovno je da mu solo karijera svakim danom sve više cvate. Pjevačev drugi album, „Fine Line“, uključivao je hit ljetni singl „Watermelon Sugar“, koji je Stylesu donio nagradu Grammy 2021. za najbolju solo pop izvedbu. Styles je također bio nominiran za najbolji glazbeni video za „Adore You“ i najbolji pop vokalni album na Grammyjima 2021. godine.

Uz glazbu, Harry također radi i na svojoj glumačkoj karijeri. Nakon uspješnog „Dunkirka“, uskoro ćemo ga moći gledati u romantičnom dramskom filmu „My Policeman“ te u američkom psihološkom trileru „Don’t Worry Darling“, koje željno iščekujemo.

No, tu iznenađenjima nije kraj. Miljenik ženske populacije u zadnje je vrijeme bio posebno tajnovit. Njegova najnovija kampanja je započela intrigantnom web-stranicom YouAreHome.co, koja je sadržavala samo sliku vrata koja bi se otvorila ako pređete mišem preko njih. Pokrenuti su i računi „You Are Home“ na Twitteru i Instagramu.

Harry’s House

Početkom ove godine, na TikToku se počelo šuškati da bi Harry mogao izbaciti novi album koji će biti tematiziran oko ideje doma. Harry nas sada sve poziva u svoju „kuću“, kojom je najavio nadolazeći treći studijski album. „Harry’s House“ sadržavat će 13 pjesama, a otkriven je i datum izlaska – 20. svibnja.

U traileru od 40 sekundi, možemo primijetiti snimke sa Stylesovih live nastupa. Isječak završava tako da Harry Styles stupa na pozornicu praznog kazališta i zatim se nasmiješi u kameru dok se iza njega podiže konstrukcija žute kuće. U svakom slučaju, vjerojatno ćemo saznati što Harryjeva „kuća“ zapravo znači.

Love On Tour 2022

Podsjetimo, britanski pjevač u sklopu svoje opsežne turneje „Love On Tour 2022“ dolazi u Europu. Među brojnim gradovima kao što su Pariz, London, Berlin, Hamburg naći će se i oni nama jako blizu – Budimpešta i Beč. Ulaznice za europski dio turneje u prodaji su od 28. siječnja, a već su objavljeni datumi po gradovima. 13. srpnja tako će svirati u Budimpešti, a u Beču tri dana kasnije. To je idealna prilika da se i sami zaputite ondje, ako obožavate njegove pjesme i voljeli biste ga čuti uživo!

Foto: Instagram, screenshot

Učitati još
Zatvori