Billie Eilish, Lana Del Rey, John Legend i ostali: Genijalni koncerti u Europi 2020. godine

Billie Eilish, Lana Del Rey, John Legend i ostali: Genijalni koncerti u Europi 2020. godine

@johnlegend

U novu 2020. godinu ulazimo s odličnim vijestima o brojnim europskim turnejama najvećih glazbenih zvijezdi. I dok ćemo na domaćem INmusicu festivalu uživati u legendarnoj grupi The Killers, diljem Europe zavladat će prava pop groznica.

Ako planirate putovanje u neke od sljedećih destinacija, svakako provjerite nastupa li vaša omiljena zvijezda jer 2020. nam je donijela pregršt genijalnih koncerata.

@billieeilish

Billie Eilish

Nema tko nije čuo za Billie Eillish, glazbenu senzaciju od samo 18 godina. Ekscentrična pjevačica koja baš uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirom, frizurom, ali najviše glasom i misterioznim nastupima stiže u susjedstvo. Billie Eillish nastupit će u Milanu u sklopu svoje svjetske turneje Where do we go? 17. srpnja ove godine. Karata još uvijek ima!

@lanadelrey

Lana Del Rey

Jedno od najvećih glazbenih imena desetljeća iza nas, Lana Del Rey, stiže u Europu. Jedinstvenog stila i glasa, Lana je dobitnica prestižnih nagrada, a sve je počelo singlom Video Games 2011. godine. U sklopu turneje The Norman Fucking Rockwell nastupit će u od 21. veljače do 5. ožujka redom u Amsterdamu, Parizu, Berlinu i Cologneu.

@taylorswift

Taylor Swift

Tako je – glazbenica desetljeća nastupit će diljem Europe. Taylor Swift možda je i ‘najpodjeljenija’ umjetnica na svjetskoj sceni, neki je obožavaju dok je drugi ne mogu vidjeti. No, status ikone više joj nitko ne može opozvati. Nastupit će u sklopu raznih festivala u Werchteru u Belgiji, Berlinu, Oslu, Roskildeu, Nimesu, Madridu, Lisabonu i konačno u Londonu.

@johnlegend

John Legend

Obožavamo urnebesne tweetove Johna Legenda, ali još više njegovu glazbu. Američki glazbenik, producent i dobitnik sedam Zlatnih globusa i šest Oscara nastupit će u Portugalu. Jedan od omiljenih američkih glazbenika nastupit će u Cascaisu u sklopu CoolJazz festivala. Tako će 3. srpnja publika moći čuti njegove najveće hitove, a na istom festivalu zapjevat će i legendarni Lionel Richie.

@harrystyles

Harry Styles

Proslavio se u boy bendu One Direction, bacio u glumačke vode, a sada se Harry Styles vraa na europsku turneju. Prešao je put od tinejdžera na X Factoru do internacionalne zvijezde, a europske metropole osvojit će tunerjom Love On Tour. Styles turneju započinje 15. travnja u Birminghamu, a napunit će dvorane diljem Europe. Posebno je sretna vijest za nas da nastupa u susjednoj Budimpešti 31. svibnja, a možemo potegnuti i do Beča gdje će održati koncert dan ranije, 30. svibnja.

@dualipa

Dua Lipa

Na europsku turneju ide i genijalna Dua Lipa. Britanska pop zvijezda koja svaki put iznova oduševi plesnim disco ritmovima nastupit će diljem Europe. Možete pronaći ulaznicu za koncerte u Londonu, Barceloni, Berlinu, Madridu, Parizu, Amsterdamu i drugim gradovima od kojih su nama najbliži Milano u kojem će zapjevati 30. travnja i Beč u kojem se sprema spektakl 19. svibnja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori