Galoop: Zbog ovog glazbenog festivala u lipnju ćemo rado skočiti do Đakova
Galoop: Zbog ovog glazbenog festivala u lipnju ćemo rado skočiti do Đakova

Galoop: Zbog ovog glazbenog festivala u lipnju
ćemo rado skočiti do Đakova

Treće izdanje Galoop festivala vraća se u Đakovo u petak 14. i subotu 15. lipnja, a u Strossmayerovom parku će ugostiti neka od najaktualnijih imena naše scene. Kroz dva dana nastupit će Brkovi, Savršeni marginalci, Debeli predsjednik, Bare i Majke, Letu štuke i M.O.R.T.

Od rasprodanog premijernog izdanja do krcatog prošlogodišnjeg, Galoop festival do sada se pokazao kao događaj koji s lakoćom okupi više od tisuću ljudi po danu i ponudi sjajnu postavu izvođača. Ove godine festival se vraća na istu lokaciju u istom konceptu od dva dana s po tri izvođača.

Galoop Festival
Galoop Festival

Tko nas sve čeka u Đakovu ove godine?

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak, 14. lipnja, kada dolaze Brkovi, punk folk wellness senzacija, a nastup je dio velike regionalne turneje kojom slave 20 godina rada. Pridružuju im se Savršeni marginalci koje čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize, a svirat će old school Hladno pivo. Prvog dana nastupit će i Debeli precjednik, hardcore punkeri iz Osijeka.

Drugi dan, u subotu 15. lipnja, na pozornicu se penju veliki Goran Bare i njegove Majke, a po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora provest će publiku kroz više od tri desetljeća karijere i najvažnije himne rock antologije. Nastupaju i Letu štuke, sarajevski bend predvođen jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom. Pridružuje im se sinjska punk rock blues četvorka M.O.R.T., vlasnici jednog od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma “Samo hrabro i bezveze”, a nastupit će i demo bend iz Đakova Into the dusk.

Galoop Festival
Galoop Festival

Opće informacije

Ulaznice su u prodaji od srijede 20. ožujka od 10 sati. Za festivalsku ulaznicu će trebati izdvojiti 24 eura, a cijena će biti aktualna do 15. travnja, dan poslije cijena se penje na 28 eura dok će na dan događaja za festivalsku ulaznicu trebati izdvojiti 30 eura. Dnevna ulaznica stoji 14 eura, a cijena će vrijediti do 15. travnja, dan poslije cijena se penje na 16 eura, dok će na dan događaja za pojedinačnu ulaznicu trebati izdvojiti 20 eura.

Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventima kao i online na www.eventim.hr, a u Đakovu u caffe barovima Jazz i Fontana i prostoru M.art u ulici Bana Jelačića 69.

 

 

 

Foto: Promo, Marko Ristić

Učitati još
Zatvori