Ovo je trenutno najslušanija pjesma u Hrvatskoj. Poslušajte je
Ovo je trenutno najslušanija pjesma u Hrvatskoj. Poslušajte je

Ovo je trenutno najslušanija pjesma u
Hrvatskoj. Poslušajte je

Triljski reper Grše predstavio je novi singl s nadolazećeg albuma. Prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste objavio je pjesmu Forza s pratećim videospotom, čime nastavlja najavljivati novi iščekivani studijski album. Videospot se trenutno nalazi na #1 YouTube Trendinga, a pjesma na svim digitalnim platformama broji više od pola milijuna streamova.

Forza

Najslušanija pjesma

Glazbu i produkciju za novi singl odradili su već dobro poznati Gršini suradnici Mihovil Šoštarić Lockroom i Elmar Žerić El Maar. Za prateći videospot zaslužni su Petar Drašković (petarkacketdole) i Marijan Jurčević (dffrntvibe). Forza je šesti po redu singl s najavljenog albuma naslovljenog Dalmatino, s kojeg su do sada predstavljene hit-pjesme Sip, Mamma Mia, Fantazija (ft. Miach) i Tokyo Drift (ft. Mimi Mercedez) i naslovna Dalmatino.

Forza

Grše je jedan od vodećih hip-hop glazbenika na domaćoj sceni, a njegova popularnost raste svakim novim projektom. Prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima. Sa singlom Fantazija proveo je petnaest tjedana zaredom na vrhu navedene liste. Trenutno su osim Fantazije na navedenoj listi i pjesme Mangio Pasta na kojoj je surađivao s Pekijem, Tokyo Drift (feat. Mimi Mercedez) i Mamma Mia s kojom drži prisutnost već 60 tjedana za redom.

Forza

Iza sebe ima i visoke pozicije na HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya, a njegova karizma i autentičnost u stvaranju glazbe privukli su veliki broj obožavatelja, dok su ga kritičari pohvalili za inovativan pristup i iskrenost u tekstovima. Svojim talentom i upornošću, Grše je dokazao da je jedna od ključnih figura suvremene hrvatske rap scene.

Hvala svima na feedbacku i idemo sad još jače, poručio je Grše o novom singlu putem svojih društvenih mreža, a za album je rekao: Album Dalmatino gazi na najjače. Ostatak albuma do kraja godine. Ma ne albuma, albumčine.

Foto: Marko Lopac, Tonija Josipović

Učitati još
Zatvori