Eric Prydz predvodi moćni program Exitove Dance Arene kakva dosad nije viđena
Eric Prydz predvodi moćni program Exitove Dance Arene kakva dosad nije viđena

Eric Prydz predvodi moćni program Exitove
Dance Arene kakva dosad nije viđena

Više od 20 godina Exitova mts Dance Arena rasla je do planetarnog fenomena kojeg su vodeći globalni mediji i glazbenici proglašavali najboljom pozornicom elektronske glazbe na svijetu. Nebrojene legendarne noći i jutra dodavale su iz ljeta u ljeto svoj energetski doprinos izgradnji mjesta koje je postalo puno više od pozornice, sjecište puteva kompletne scene, veličanstveni hram elektronske glazbe. Slavni rov na Petrovaradinskoj tvrđavi zasjat će od 6. do 9. srpnja posebnom energijom zbog jednog od svojih najjačih izdanja koje od danas predvodi apsolutni broj 1 elektronske scene, Eric Prydz, čiji se nastup publika na Exitu čeka čitavo desetljeće!

Megajaki izvođači

Upravo je on na čelu megajake liste imena koja će zauzeti Dance Arenu, a čine je najveće internacionalne zvijezde elektronske muzike Amelie Lens, Indira Paganotto, Nina Kraviz, Keinemusik, Michael Bibi, Hot Since 82, CamelPhat, Mind Against, Agents Of Time live, Gioli & Assia live, Ben Böhmer live, Vintage Culture, Layla Benitez, te vodeći domaći izvođači među kojima su Marko Nastić, koji ove godine obilježava 25 godina rada, zatim Tijana T, Space Motion, Coeus i Kristijan Molnar. Svježa struja stiže i na obližnju, sestrinsku pozornicu NSNS, čije glavne adute čine Ben UFO, Avalon Emerson, Patrick Mason, Carlita, Shimza, Desiree, Partiboi 69, X-Coast i Cici.

Kuriozitet ovogodišnjeg festivala nije samo u superjakom programu, već i u posebnoj viziji Exita za otvaranje i finiš festivala. Ne samo da će prvi dan mts Dance Arene u potpunosti biti prepušten all female postavi koju čine Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Tijana T i Miju, već je u pitanju i vjerojatno najjači techno program koji je danas moguće sastaviti na jednom mjestu. Closing set Arene ovog ljeta će, uz veliko uzbuđenje, biti prepušten najtraženijem house kolektivu današnjice – Keinemusik, koji će nakon zatvaranja službenog programa nastupiti i na afterpartiju, a sve zajedno u trajanju od najmanje šest sati! „Ostat ćemo do utorka“ – bio je jedan od komentara na društvenim mrežama nakon što je pokrenuta online kampanja da upravo ovi velemajstori zatvore Arenu.

 

Fantastičan val novih imena zaokružuje ovogodišnji elektronski program Exita i pridružuje se nizu ranije potvrđenih artista koji stižu u Novi Sad, kao što su The Prodigy, Wu-Tang Clan, Skrillex, Alesso, Viagra Boys, Chase & Status, Claptone, SOFI TUKKER, Dimitri Vegas & Like Mike, LF System i mnogi drugi. Prodaja jednodnevnih ulaznica počinje 15. ožujka u podne! U ponudi će se naći limitirani kontingent po poklon cijeni od 35 eura za sve dane i očekuje se da bude rasprodan za nekoliko sati.

Foto: PROMO

Učitati još
Zatvori