Elton John i Ed Sheeran snimili božićnu pjesmu ‘Merry Christmas’

Elton John i Ed Sheeran snimili božićnu
pjesmu ‘Merry Christmas’

Ovoga petka izlazi novi potencijalni božićni hit, djelo velikih glazbenika Eltona Johna i Eda Sheerana, od kojeg će zarada ići u humanitarne svrhe.

‘Merry Christmas’

Elton John je na Twitteru podijelio vijest, napisavši: “Prije nešto manje od godinu dana nazvao sam @edsheerana da vidim želi li sa mnom napraviti božićni singl, a sada je singl skoro vani! ‘Sretan Božić’ izlazi u petak 3. prosinca, a sav prihod skupljen u ovom božićnom periodu ide glazbenoj zakladi Ed Sheeran Suffolk i Zakladi Eltona Johna za borbu protiv AIDS-a.”

“Love Actually”

Njih dvoje su također snimili video s temom “Love Actually” u kojem Sheeran kuca na Johnova vrata s kompletom kartica u ruci, čitajući: “Pozdrav. Prošlog Božića primio sam poziv od moga prijatelja Eltona Johna i rekao mi je da bismo trebali napraviti ‘Božićnu pjesmu’. Ja sam odgovorio “Da. Možda 2022.”, ali zapravo sam napisao refren tog dana i evo nas. Naša božićna pjesma ‘Merry Christmas’ izlazi ovog petka. Dostupan je i pre-order. Svidjet će vam se jer ima puno božićnih zvončića.” Sav prihod od pjesme ići će Sheeranovoj zakladi koja osigurava donacije mladim glazbenicima u njegovom rodnom gradu Suffolku i Johnovoj dobrotvornoj organizaciji za borbu protiv AIDS-a.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori