Damir Kedžo predstavlja „Voljena ženo“ – pjesmu kojom nastupa na Dori 2024.
Damir Kedžo predstavlja „Voljena ženo“ – pjesmu kojom nastupa na Dori 2024.

Damir Kedžo predstavlja „Voljena ženo“ – pjesmu kojom nastupa na Dori 2024.

Voljena ženo pjesma je koju Damir Kedžo predstavlja na ovogodišnjoj Dori, nudeći publici splet snažnih emocija kroz svoj prepoznatljiv vokal i izuzetno interpretativno umijeće.

Nježnu i moćnu baladu koja spaja ljubav, strast i introspekciju napisao je Ante Pecotić, a aranžmanski uobličio Saša Milošević Mare, koautor pjesme Molitva koja je 2007. pobijedila na Eurosongu.

Damir Kedžo, Voljena ženo, Dora 2024 (1)

Ante Pecotić i ja smo nakon trogodišnje pauze ušli u dublju fazu našeg pjevačko-autorskog odnosa. Atipično za Antu, predstavio mi je pjesmu samo uz gitaru nakon sedmosatnog druženja i ja sam se u pjesmu zaljubio na to prvo slušanje. Osjetio sam da joj imam nešto za dati i drago mi je da smo iste večeri snimili prvu, ogoljenu verziju samo uz klavirsku pratnju. Sljedeći dan Ante je predložio prijavu na Doru i ja sam ga, s obzirom na to da sam naučio slušati starije od sebe, poslušao, rekao je Damir Kedžo.

Damir Kedžo, Voljena ženo, Dora 2024 (3)

Pjesma sa snažnim emocijama

Snažne emocije i moćan Damirov vokal privući će pozornost, a njegova interpretacija i vrhunski nastupi uvijek iznova potvrde da Damir živi glazbu. Tako je pjesma i nastala – kroz priče o životu, usponima, padovima i međusobnom razumijevanju, a posebnu emociju koju Damir ima dok izvodi pjesmu, publika će sigurno osjetiti.

Damir Kedžo, Voljena ženo, Dora 2024 (2)
Damir Kedžo, Voljena ženo, Dora 2024 (4)
Damir Kedžo, Voljena ženo, Dora 2024 (1)

Pogledajte videospot

Voljena ženo nastavak je suradnje Damira i Ante koja je rezultirala mnogim uspješnicama, od eurosong pjesme Divlji vjetre do najvećih hit singlova poput Sve u meni se budi, Poljubi me sad, Vidi se izdaleka i Srce mi umire za njom.

Pjesmu prati impresivan videospot u režiji Lumiere Production koji dojmljivim koloritom i pažljivo biranim scenama prenosi duboke osjećaje pjesme i čini ovu glazbenu priču očaravajućom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori