Stigao je dugoočekivani album slavne pjevačice Adele

Stigao je dugoočekivani album
slavne pjevačice Adele

https://www.instagram.com/p/CU-Kv8NgvVj/?utm_medium=copy_link

Nakon gotovo pet godina stanke Adele je napokon izbacila dugoočekivani album naziva “30”. Kada je 2019. godine objavila da se razvodi od tadašnjeg muža Simona Koneckija, s kojim ujedno ima i dijete, prva pomisao brojnih fanova bila je da je u pripremi novi album. Mnogi fanovi su bili u pravu jer je upravo razvod prethodio kreiranju novog albuma.

https://www.instagram.com/p/CWOIQPkrWrB/?utm_source=ig_web_copy_link

U nedavnom intervjuu s Oprah koji je predovodio koncertu naziva “Adele: One Night Only” Adele ističe kako je novi album u jednom smislu i oproštajno pismo bivšem mužu. Ideja o savršenoj obitelji nešto je što je Adele oduvijek priželjkivala, “Od malih nogu obećala sam sebi da ću, kad budem imala djecu, ostati zajedno sa svojim partnerom i da ćemo biti ta ujedinjena obitelj i trudila sam se jako, jako dugo.” Međutim, ono što je presudilo braku jest pronalazak sebe i vlastite sreće.

https://www.instagram.com/p/CWSAfbXlle0/?utm_medium=copy_link

Ako se nadate albumu koji je prožet mržnjom i grižnjom savjesti u krivu ste. U intervjuu s Oprah Adele je otkrila da unatoč tome što su ona i Simon razišli, i dalje ima ogromno poštovanje i povjerenje prema njemu. Novi album naziva “30” možete poslušati već danas na svim streaming platformama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori