Cambi ima novu baladu ‘Ruka u ruci’, poslušajte je
Cambi ima novu baladu ‘Ruka u ruci’, poslušajte je

Cambi ima novu baladu ‘Ruka u
ruci’, poslušajte je

Jure, Sandro, Joško i Luka – vrhunski glazbenici i ovaj su put otpjevali prekrasnu ljubavnu baladu, na kakve su nas navikli još od svog prvog megahita ‘Zaljubljen’. ‘To je neki naš glazbeni smjer koji je publika pozdravila i podržala i nekako najbolje karakterizira nas četvero. Ovom novom baladom o neraskidivoj ljubavi ‘Ruka u ruci’ najavljujemo i album koji će uskoro biti objavljen‘, rekao je Joško Tranfić.

Na albumu osim već spomenutog hita ‘Zaljubljen’ naći će se i uspješnice ‘Bambina mia’, ‘Od milijun samo jedna’, te mnoge druge. Spot za aktualni singl snimljen je na bajkovitim lokacijama Meštrovićevog mauzoleja u Otavicama, te obalama Peručkog jezera.

‘Sam pejzaž, uz te boje koje okružuju jezero daju dojam lokacije koja nije s ovog planeta, u biti nešto kao i sama ljubavna priča s nazivom ‘Ruka u ruci’, dodao je Joško. Zarazne balade ovog mladog perspektivnog benda postale su i razlog što je CAMBI postao pravi hit na vjenčanjima.

‘Zaista smo rado viđeni gosti iznenađenja na vjenčanjima i to nam je uvijek velika čast. Vjerujem da će i nova pjesma ‘Ruka u ruci’ osvojiti mladence.’ rekao je Joško Tanfić.

Tekst za pjesmu ‘Ruka u ruci’ potpisuje Pjero Mirić, dok je autor glazbe Antonio Grkeš. Za aranžman i produkciju zaslužan je Hrvoje Domazet, a režiju spota Vojan Koceić.

CAMBI - Ruka u ruci

CAMBI inače svojim specifičnim objavama osvaja i pratitelje na društvenim mrežama, stoga neki clipovi dosežu i po nekoliko stotina tisuća pregleda.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori