Bryan Adams u prosincu ponovno dolazi u Zagreb
Bryan Adams u prosincu ponovno dolazi u Zagreb

Bryan Adams u prosincu ponovno
dolazi u Zagreb

Nakon punih šest godina, jedan od najupečatljivijih i najomiljenijih glazbenika na svijetu, ponovno se vraća pred zagrebačku publiku! Riječ je o Kanađaninu Bryan Adamsu koji će nastupiti u Areni Zagreb, 13. prosinca 2023. godine, u sklopu velike svjetske turneje So Happy It Hurts. Ulaznice su u prodaji od petka, 24. ožujka, u sustavu Eventima.

Bryan Adams je kanadski pjevač i tekstopisac i jedan je od najuzbudljivijih glazbenika na svijetu. Njegov se glazbeni utjecaj proteže na četiri desetljeća, tijekom kojih ih je objavio 17 studijskih albuma te je osvojio brojne nagrade i priznanja, uključujući tri nominacije za Oscara, pet nominacija za Zlatni globus kao i nagradu Grammy.

Energična izvedba, scenska prisutnost i nevjerojatan vokal oduševljavaju vojsku njegovih poklonika diljem svijeta, a i dalje ne namjerava stati s turnejama, svirajući glazbu koja je postala neizostavan dio programa gotovo svih rock radio stanica.

Nadolazeća turneja započinje 6. lipnja, u američkom gradu Baltimore, a vezana je za njegov 15. studijski album So Happy It Hurts, koji je 11. ožujka 2022. objavio BMG. Istoimena pjesma s tog albuma nominirana je za nagradu Grammy i to za najbolju rock izvedbu.

Više informacija o rasporedu turneje i datumima te prodaji ulaznica može se pronaći na službenoj stranici www.bryanadams.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su već od ovog petka, 24. ožujka, a može ih se osigurati putem na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori