Je li ovo naznaka kakav nas nastup čeka na Dori? Baby Lasagna objavio je spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim
Je li ovo naznaka kakav nas nastup čeka na Dori? Baby Lasagna objavio je spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim

Je li ovo naznaka kakav nas nastup čeka na Dori? Baby Lasagna objavio je spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim

Jedan od najvećih ovogodišnjih favorita Dore, Baby Lasagna, svojom je pojavom i pjesmom Rim Tim Tagi Dim na prvu osvojio srca domaće, ali i europske publike. Upravo zato, samozatajnom Umažaninu život se promijenio preko noći i lansirao ga među najtraženija lica domaće glazbene scene. Iako je do sada radio kao autor na domaćem i stranom tržištu i svirao u više od desetak bendova, projekt Baby Lasagna pokazao se najuspješnijim. Uspješnost istoga prepoznali su i brojni fanovi koji s nestrpljenjem očekuju njegov nastup na Dori.

Baby Lasagna

Rim Tim Tagi Dim

S ciljem da iznenadi sve one koji mu svakodnevno pružaju podršku, odlučio je, netom prije polufinalne večeri u kojoj nastupa, izbaciti video spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim. Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri. Time je dodatno naglašena kontrastna tema pjesme koja prikazuje odlazak iz ruralnog okruženja u urbanu sredinu.

Radnja prati mladića okruženog lokalnim stanovništvom i domaćim životinjama, koji u potrazi za boljim životom odlazi u strani svijet. U cjelokupnoj priči prepoznat će se svi oni koji su se našli u sličnoj situaciji – suočavajući se s odlukom da napuste svoj dom i krenu u nepoznato. Pjesma i spot zajedno čine snažan prikaz težine spomenute tematike.

Baby Lasagna

Ovo je do sada najveći spot moje karijere. Mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota – režiseri, snimatelji i statisti. Još jedna suradnja s Rose Artom iz Istre urodila je plodom na koji smo moj cjelokupni tim i ja ponosi. Nadam se da će i ljubitelji Lasagne uživati u spotu, kao i mi. Volio bih se zahvaliti statistima, folklornom društvu Umaga, upravi grada Umaga i ostalim suradnicima koji su mi omogućili da video spotom prenesem emocije, rekao je Baby Lasagna.

Baby Lasagna

Kombinacija metal prizvuka, trapa, narodnih nošnji i cjelokupnog istarskog okruženja, samo je dio onoga što možemo u budućnosti očekivati od perspektivnog glazbenika koji će i dalje nastavljati s glazbenim iznenađenjima. Spoj nespojivog možete očekivati i na nastupu jer Baby Lasagna pripremio je nešto potpuno drugačije i neočekivano.

Foto: YouTube, Martina Movrić

 

Učitati još
Zatvori