I ovo smo dočekali: Avril Lavigne stiže u pulsku Arenu
I ovo smo dočekali: Avril Lavigne stiže u pulsku Arenu

I ovo smo dočekali: Avril Lavigne
stiže u pulsku Arenu

Avril Lavigne, kraljica pop-punk žanra, jedna od najutjecajnijih ženskih glasova svoje generacije, po prvi put nastupa u Hrvatskoj i to 17. lipnja 2024. u pulskoj Areni. Avril Lavigne je u posljednjih 20 godina ispisala povijest, obarala rekorde i dosljedno krčila vlastiti put kao beskompromisna sila u glazbi.

U Hrvatsku dolazi na valovima uspjeha svog najnovijeg studijskog albuma Love Sux s kojim se vratila ranim punk korijenima i otvorila još jedno, možda i najhrabrije poglavlje svoje bogate karijere. Ulaznice za koncert u prodaji su od petka 1. prosinca, u 10 sati ujutro, a mogu se kupiti putem Eventima.

Avril Lavigne_profimedia

Ova Kanađanka u svijet glazbe je ušla već s 16 godina, kada je potpisala prvi ugovor s izdavačkom kućom, da bi već sa 17 objavila album prvijenac Let Go (2002.) koji je s 16 milijuna prodanih primjeraka postao najprodavaniji kanadski album te osmi najprodavaniji 21. stoljeća. Album je iznjedrio legendarne hitove poput Complicated, Sk8er Boi i I’m With You koji su poharali svjetske ljestvice, porušili rekorde i donijeli Avril mnogobrojne nominacije.

Osim što je prodala 40 milijuna albuma diljem svijeta, zabilježila je osam nominacija za nagradu Grammy u kategorijama kao što su “Najbolji novi izvođač” i “Pjesma godine” te osvojila osam Juno nagrada, te po jednu MTV Music Awards nagradu i BRIT Music Awards nagradu. Zaslužila je mjesto u Top 10 na Billboardovoj ljestvici “Best of the 2000s” i drži Guinnessov svjetski rekord kao “najmlađa solo izvođačica na vrhu britanske ljestvice”, dok je Girlfriend postao prvi glazbeni video koji je dosegao 100 milijuna pregleda na YouTubeu.

profimedia

Ulaznice za debitantski koncert Avril Lavigne u Hrvatskoj u prodaji su od petka 1. prosinca u 10 sati ujutro, a mogu se kupiti putem Eventim online sistema ili na prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznice su; travnjak stajanje 65 EUR, tribine slobodno sjedenje 77 EUR, parter stajanje 88 EUR te plato stajanje 150 EUR.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori