Severina ima novi ljetni hit s vodećim treperima u regiji. Poslušajte Aritmije
Severina ima novi ljetni hit s vodećim treperima u regiji. Poslušajte Aritmije

Severina ima novi ljetni hit s vodećim
treperima u regiji. Poslušajte Aritmije

Izgleda kako nam je upravo stigao regionalni hit ljeta. Severina ima novu pjesmu! Danas je izašla pjesma Aritmije koja se nalazi na albumu Goat Season Part Two, vjerojatno najpoznatijih regionalnih trepera, Jale Brata i Bube Corelli.

Pjesma Aritmije koju prati i zanimljiv spot, već je prešla preko 27 tisuća pregleda na YouTubeu do pisanja ovog teksta. Podsjetimo, ovo nije prva suradnja Jale i Bube i Severine. Prvi put surađivali su na Severininoj pjesmi Otrove, a kasnije i na pjesmama Magija, Tutorial, Daleko ti kuća i Halo. Samo hitovi Otrove i Magija na YouTubeu imaju preko 130 milijuna pregleda.

Severina je i na svom Instagram profilu premijerno predstavila pjesmu Aritmije uz opis:

Prije sedam godina, šetala sam Zagrebom i dobila na WhatsApp pjesmu koju sam slušala cijeli dan, a nisam ništa razumjela tekst. Samo sam razumjela dio refrena, koji je glasio Otrove. Kad sam se vratila kući, tražila sam od čovjeka koji mi je poslao pjesmu, jednog menadžera iz Njemačke, našeg bookera, da zamoli autora da mi pošalje i tekst. Do tada, slušala sam ju i dalje i nisam mogla vjerovati koliko je dobra. I bez obzira što nisam razumjela tekst, odmah sam znala da ću ju (ot)pjevat. S tekstom, to je bio potpuni pogodak i tu počinje suradnja s Jala Bratom, koji je poslije za mene napisao još nekoliko pjesama – Tutorial, Magija, Daleko ti kuća i Halo.

Međutim, s Otrove je započeo period divnog prijateljstva, koje se nastavilo do dan danas. Baš danas, želim sreću Jali Bratu i Bubi Corelli, jer je upravo izašao njihov album Goat Season #2. Jako mi je drago što sudjelujem na jednoj pjesmi, koja se zove Aritmije, jer mi je uvijek sreća i zadovoljstvo raditi s talentiranom mlađom “braćom”. Znam da će i dalje biti najbolji, kao i do sada.

Trio koji nismo znali da nam treba, Severina kida, Ljeto može početi, samo su neki o komentara na pjesmu. Jalin i Bubin novi album ima šest pjesama među kojima je i suradnja s Rastom. A je li Aritmije stvarno nova himna ljeta, poslušajte u nastavku i sami procijenite.

Foto: Instagram (@severina)

Učitati još
Zatvori