Adele ovog ljeta stiže u Europu: Najavila je četiri koncerta u Münchenu
Adele ovog ljeta stiže u Europu: Najavila je četiri koncerta u Münchenu

Adele ovog ljeta stiže u Europu: Najavila
je četiri koncerta u Münchenu

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, Adele najavila je ekskluzivnu europsku rezidenciju. Ako ste ikad poželjeli slušati ovu vokalnu divu uživo, sada je prilika. Europsku rezidenciju čine četiri koncerta u Münchenu u Njemačkoj. Evo detalja.

Nakon niza koncerata u londonskom Hyde Parku te rezidencija u Las Vegasu, Adele sada stiže u Njemačku. Datumi koncerata su 2., 3., 9. i 10. kolovoza, a održat će se u dvorani Munich Messe. Za mnoge fanove ovo je bilo veliko iznenađenje s obzirom na to da Adele u Europi nije nastupala od 2016. godine! Trenutno traje njezina rezidencija u Caesars Palaceu u Las Vegasu koja završava 15. lipnja. Adele je također poznata po tome da baš i ne voli turneje, no s ovim je potvrdila kako jedva čeka na put. Znači li to i da nam je na pomolu uskoro i novi album? Nadamo se da je odgovor potvrdan, no ova četiri koncerta u Njemačkoj upravo je učinilo ljeto 2024. još uzbudljivijim.

Ipak, ako mislite da ste najveći superfan Adele, možda se predomislite kada vidite koliko se kreću cijene karata za koncerte. Iako za europsku rezidenciju još nisu službeno potvrđene cijene karata, mnogi nagađaju kako će se kretati između 120 do 895 eura. No, koliko će zaista karte koštati, ostaje nam da vidimo, a ovdje možete pročitati uzbudljivu listu svjetskih koncerata ove godine na koje bismo rado htjeli otići.

Foto: Instagram (@adele)

Učitati još
Zatvori