Pred nama je pravi rasplesani ljetni vikend – evo gdje izaći u Zagrebu

Pred nama je pravi rasplesani ljetni vikend
– evo gdje izaći u Zagrebu

Pravi ljetni vikend je pred nama a sve vrvi događanjima. Mi smo izdvojili raznoliku ponudu tako da možete pronaći ono što vam najviše odgovara. Donosimo gdje izaći u Zagrebu.

Lansiranje u Art parku

U petak u Art parku na Ribnjaku u 18 sati startaju dva lansiranja. Prvo je lansiranje nove Art park pivo etikete. Već četiri godine opuštena ljeta u Art parku obilježava Art park pivo koje za njih kuha Pivovara Medvedgrad. Taj ukusan i pitak Vienna lager kojim dominiraju citrusne arome njemačkog Mandarina Bavaria hmelja, ima očekivano novu etiketu. Ove ju godine potpisuje Marin Remić, autor glavne umjetničke teme ovogodišnjeg Art parka, jedinstven i neponovljiv u svom likovnom izričaju. Drugo lansiranje je u ljeto s bendom Ljetno kino od 20:30. Idemo na more, tamo gdje je toplo i idemo reći suncu da ovog puta ostane duže. Jedan jedini domaći bend koji nas uvjerljivo i veselo može povesti prema suncu je bend Ljetno kino. Ako vas zanima gdje izaći u Zagrebu, s Art parkom ne možete pogriješiti.

Urania: QUEER MoMENTI – Moje ime je klitoris

U nedjelju u 20 sati u Uraniji prostoru kreacije održava se projekcija filma „Moje ime je klitoris“. Dokumentarni film dijalog je mladih žena o ženskoj seksualnosti. Sa slobodom, hrabrošću i humorom, one dijele svoje iskustvo i priče u želji da promijene svijet oko sebe i afirmiraju pravo žena na informirano seksualno obrazovanje, bez ograničenja i tabua. Dvanaest se mladih žena u svojim sobama, suočenih s kamerom, obraćaju dvjema redateljicama u potrazi za najintimnijim odgovorima. Posjetitelje projekcije očekuju pokloni iznenađenja. Detalji su ovdje.

GNG u Tehničkom

Ove subote u HALI V Tehničkog muzeja održava se prvi u nizu GNG evenata. Iako je naše ljetno festivalsko druženje u Bolu zbog trenutne situacije s velikim okupljanjima primorano biti odgođeno na iduće ljeto, ipak ćemo se družiti i plesati – u okviru mogućnosti i sukladno preporukama. Graffite crtaju Casino, Royal i Rakun a za glazbu DJ Indy. Sve počinje u 17 sati a upad je free.

BAŠ NAŠ festival

Ovaj vikend očekuje nas i bogat program na platou Gradec u sklopu BAŠ NAŠ festivala. U petak je centriranje by Sutra je subota, u subotu nas čeka Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli a u nedjelju čagamo na Whateverest by Indy. Detaljan program možete pronaći ovdje.

Foto: Facebook, PR

Učitati još
Zatvori