Znamo nove informacije o nastavku filma Call Me By Your Name

Znamo nove informacije o nastavku
filma Call Me By Your Name

Call Me By Your Name – nastavak romana i filma?

Jedan od filmova koji je svakako obilježio proteklu godinu jest Oscarom nagrađena drama Call Me by Your Name s  Timothéeom Chalametom i Armie Hammerom u glavnim ulogama. Coming-of-age film koji donosi priču o romansi između tinejdžera Elija i studenta Olivera tijekom ljeta 1988., u Italiji. Roman iz 2007., autora Andréa Acimana prekrasno je pretočen u film i početkom godine potvrđeno je da nas čeka i nastavak. André Aciman ga upravo piše, no ono što mnoge zanima jest čeka li publiku i nastavak filma?

Iako je film završio dok su likovi još mladi, roman donosi kratki pogled na njih dvadeset godina kasnije što je komentirao i režiser Luca Guadagnino kao odličan teaser  i temelj za nastavak priče. Prema njemu Call Me By Your Name može biti tek prvo poglavlje dulje i elaboriranije priče, kronike života ovih likova. Luca Guadagnino se u intervjuu za Hollywood Reporter pitao može li sljedeće poglavlje tj. film, biti o poziciji mladog muškarca u svijetu, što on želi i kako je ta prva priča utjecala na njegov sadašnji život? On bi takvu priču sigurno pretočio na film.

S druge strane je James Ivory, dobitnik Oscara za najbolju adaptaciju scenarija, pomalo neuvjeren u realizaciju nastavka filma. Bez nastavka romana Andréa Acimana nema niti nastavka filma, tako da ćemo morati prvo ipak pričekati roman.

1-call-me-by-your-name-2.w710.h473.2x

Cal Me By Your Name cover

 

Učitati još
Zatvori