Zadnji trailer za film Mamma Mia 2 prije nego što stigne u kina u srpnju

Zadnji trailer za film Mamma Mia 2 prije
nego što stigne u kina u srpnju

mamma-mia-2

Jedan od filmova kojima se definitivno veselimo ovog ljeta je Mamma Mia 2. Iako ga kritika nije prihvatila s oduševljenjem, pozitivna vibra koju širi ga je učinila apsolutnim hitom na kinoblagajnama i u očima obožavatelja. Stoga je, naravno, morao uslijediti i nastavak kojeg ćemo u kinima gledati već ovog srpnja.

Mamma Mia 2: jedan od ljetnih blockbustera

I ne samo da nas zanima vidjeti još malo zabavnih priča iz života glavnih likova, film se snimao na lokacijama na Visu pa će biti zanimljivo gledati možemo li prepoznati neke od njih. U nastavku će radnja zaviriti dublje u prošlost pa ćemo doznati sve o tom sudbonosnom ljetu kada je Donna (Meryl Streep, odnosno Lily James u mladosti) upoznala tri muškarca svog života. U sadašnjosti pak, u posljednjem traileru, doznajemo da je Sophie (Amanda Seyfried) trudna, a u priču ulazi i baka koju glumi Cher.

Mamma Mia! Here We Go Again opet će biti ispunjena ABBA-inim hitovima, ovog puta nekim pjesmama koje još nismo čuli. Kao primjerice Fernando, budući da se filmu pridružuje i Andy Garcia koji glumi istoimenog lika.

https://www.youtube.com/watch?v=nd4cLL_MP7M

Učitati još
Zatvori