Zac Efron je ozloglašeni Ted Bundy u filmu o kojem se priča

Zac Efron je ozloglašeni Ted Bundy u
filmu o kojem se priča

Američka publika je opsjednuta true crime pričama. Pričama o stvarnim zločincima i njihovim zlodjelima koje posredično zaokupljaju maštu cijelog svijeta jer se iz fascinacije serijskim ubojicama i sličnim neuhvatljivim/neobjašnjivim događajima stvorio cijeli žanr koji se proteže kroz nekoliko popularnih platformi – posebice podcasta i dokumentarnih emisija na Netflixu.

No na ovu temu ne nedostaje ni filmova. Quentin Tarantino trenutno snima film o obitelji Manson, a u međuvremenu je objavljen i prvi trailer za film posvećen još jednom ozloglašenom liku – Tedu Bundyju. Ovaj serijski ubojica i zlostavljač žena priznao je sveukupno 30 zločina, no pretpostavlja se da ih je bilo i mnogo više, a sada ćemo cijelu priču moći vidjeti kroz oči njegove dugogodišnje djevojke Elizabeth Kloepfer.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile je adaptacija Elizabethinog memoara pod nazivom The Phantom Prince: My Life with Ted Bundy koji je pisala pod pseudonimom Liz Kendall. Svoju je premijeru imao na festivalu u Sundanceu te je naišao na podijeljena mišljenja zbog glorifikacije zločinca, a tim više je tek sada objavljen trailer dodatno zaintrigirao javnost.

Ted Bundy je Zac Efron, njegova djevojka Lily Collins, a lista poznatih glumaca tu ne staje: John Malkovich, Jim Parsons, Haley Joel Osment, Kaya Scodelario, svi su našli svoje mjesto u priči. Pogledajte trailer u nastavku…

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori