Prvi pogled na Brada Pitta i Leonarda DiCaprija u novom filmu Quentina Tarantina

Prvi pogled na Brada Pitta i Leonarda DiCaprija
u novom filmu Quentina Tarantina

Novi film Quentina Tarantina bio je praktički tek u povojima kada je već privukao svu pažnju publike i medija svojom temom. Radnja je smještena u Los Angeles 1969. godine i rađanje novog Hollywooda, a iako u centru pozornosti neće biti notorna ubojstva obitelji Manson, ova će povijesna tragedija služiti kao okosnica priče. Jednako kao što Inglorious Basterds nije bila priča o Hitleru, ali su usko povezani, tako ni Once Upon A Time In Hollywood neće biti priča o Charlesu Mansonu već o glumcima koji se pokušavaju probiti na hollywoodskoj sceni.

Once Upon A Time In Hollywood

Glavni likovi su Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda vestern serija, i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt). Muče se pokušavajući uspjeti u Hollywoodu koji više ne prepoznaju, no jednu od prilika vide u poznatoj glumici i svojoj susjedi Sharon Tate (Margot Robbie). Al Pacino će glumiti Rickovog agenta, a cijela plejada poznatih glumaca također će se pojaviti u filmu: Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Jay Sebring, Dakota Fanning, Clifton Collins, Keith Jefferson i Nicholas Hammond.

Film u kina stiže 9. kolovoza 2019. godine, točno 50 godina nakon ubojstva Sharon Tate, a prvi je teaser Leonardo DiCaprio objavio na svojem Instagramu. Zajedno s Bradom Pittom, pokazali su kako su u kostimima utjelovili svoje likove.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori