Hoće li Joe napokon odgovarati za svoje grijehe? Stiže posljednja sezona serije You
Hoće li Joe napokon odgovarati za svoje grijehe? Stiže posljednja sezona serije You

Hoće li Joe napokon odgovarati za svoje grijehe? Stiže posljednja sezona serije You

Joe Goldberg, kako vidimo, opet se uspio izvući s obzirom na to da slobodno šeta ulicama New Yorka. Naime, Netflix je objavom fotografije čiji nam sadržaj to otkriva najavio snimanje pete, a ujedno i posljednje sezone serije You.

Hoće li se napokon smiriti sa svojom voljenom ili će pak naći novu žrtvu? Te najvažnije od svega – hoće li konačno snositi posljedice svojih djela? Dva su to ključna pitanja na koja priželjkujemo saznati odgovore u novim epizodama.

Što nam donosi nova sezona?

Kažu ubojica se uvijek vraća na mjesto zločina, a čini se kako ova poslovica vrijedi i Joea. Stil i stav su isti, no ostaje vidjeti hoće li i njegovi postupci ostati isti. U prošloj sezoni imali smo priliku vidjeti Goldberga u ulozi profesora Johnatana Moorea. Iako je na početku djelovalo kao da će se konačno smiriti, malo mu je trebalo da se vrati svojim starim navikama.

You

Ono što za sada znamo je da je Joe otpočeo novi život sa suprugom Kate upravo u New Yorku. Također, znamo da se glumica Charlotte Ritchie vraća u ulozi njegove supruge. Pretpostavlja se kako će Joe svoju novu žrtvu pronaći u mladoj zaposlenici knjižare Bronte, koju će tumačiti Madeline Brewer, prvenstveno nam poznata po angažmanu u seriji The Handmaid’s Tale.

Datum izlazaka posljednje sezone još uvijek nije poznat, no spekulacije nalažu da je možemo očekivati krajem godine. Jedva čekamo vidjeti što čeka Goldbergom u novim nastavcima i hoće li snositi posljedice za svoja (ne)djela.

Foto: Instagram (@netfix, IMDb)

Učitati još
Zatvori