Dva dana dijele nas od novog Netflixovog filma koji će sigurno biti hit

Dva dana dijele nas od novog Netflixovog
filma koji će sigurno biti hit

Netflixov proljetni repertoar donosi nam pregršt uzbudljivih filmskih naslova, a iako će mnogi od nas narednih dana pažnju usmjeriti na oscarovske filmove koji sve češće plijene pažnju, najpopularnija streaming platforma sigurno će nam biti česta destinacija narednih dana. Nakon filma The Weekend Away o kojem su se svi raspisali i jedno je vrijeme bio prvi na trending listi, a donosi izvedbe i domaćih glumaca, Netflixov najnoviji hit bit će, ne sumnjamo, film Windfall.

U filmu glume Jason Segel, glumac kojeg smo zavoljeli u seriji How I Met Your Mother, a kasnije je glumio u pregršt komedija, Lily Collins koja posljednje dvije godine plijeni pažnju u seriji Emily in Paris te Jesse Plemons, izvrsni glumac koji je zaredao nekoliko odličnih uloga kao što je ona u za Oscara nominiranom The Power of the Dog. Radnja trilera smještena je u Kaliforniju, a prati Jasona Segela, kriminalca kojeg upoznajemo usred pljačke jedne luksuzne vile.

Međutim, njegov je plan potpuno skrenuo u pogrešan smjer jer se usred pljačke bračni par bogataša (Plemons i Collins) – odjednom vratio kući. Jedino rješenje je zadržati ih kao taoce, ali kriminalac ne sluti da će se u naredna dva dana događaji rasplesti u neočekivane scenarije i da više neće biti jasno tko je zapravo zlikovac u ovoj priči. Tenzije između bračnog para, zajednička povijest glavnih likova i pregršt obrata odvijaju se unutar četiri zida.

Film izlazi za samo dva dana, 18. ožujka, na Netflix i jedva čekamo prve dojmove!

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori