Donosimo prvi pogled na film Wicked s Arianom Grande i Cynthijom Erivo
Donosimo prvi pogled na film Wicked s Arianom Grande i Cynthijom Erivo

Donosimo prvi pogled na film Wicked s
Arianom Grande i Cynthijom Erivo

Jedno od iznenađenja ovogodišnjeg NFL Super Bowla bila je najava filma Wicked (Zlica). Film je to o Zloj vještici iz Oza. Priča je to o tome kako je žena neobične zelene boje postala zla vještica. Fantasy mjuzikl Wicked (Zlica), u režiji hvaljenog redatelja Jona M. Chua, prvo je poglavlje dvodijelne igrane filmske adaptacije brodvejskog mjuzikla.

Film, koji stiže u kina ovog studenog, temelji se na bestseleru Gregoryja Maguirea. Za velika platna adaptirali su ga scenarist Winnie Holzman i legendarni skladatelj i tekstopisac Stephen Schwartz. Glume Cynthia Erivo, Ariana Grande, Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James i Keala Settle.

Nakon dva desetljeća, jedan od najpopularnijih mjuzikla na kazališnim pozornicama, Wicked, kao spektakularan kinematografski događaj kreće na svoj dugoočekivani put na velika platna. Zla vještica iz Oza, koju tumači Cynthia Erivo, otkrit će svoju priču. Elphaba, mlada žena koju mnogi ne razumiju zbog neobične zelene boje kože, otkrit će svoju pravu snagu. Dok Glinda, popularna mlada žena s privilegijama i ambicijama, koju tumači zvijezda Ariana Grande, tek treba otkriti svoje pravo srce. Dvije mlade žene upoznaju se na Sveučilištu Shiz u prekrasnoj zemlji Oz i postaju vrlo dobre prijateljice. Ali kada upoznaju Čarobnjaka iz Oza (Jeff Goldblum), njihovo se prijateljstvo nađe na raskrižju i njihovi životi krenu sasvim različitim putevima.

Foto: PR, Instagram (@arianagrande)

Učitati još
Zatvori