Nova Netflix serija s Renée Zellweger koju ćemo svi gledati

Nova Netflix serija s Renée Zellweger
koju ćemo svi gledati

Osamnaest godina nakon što je posudila glas u crtanoj seriji King of the Hill, američka glumica Renée Zellweger, koja je u međuvremenu uzela i šestogodišnju pauzu od glume, najavila je svoj veliki povratak na male ekrane i na hollywoodsku scenu s dva odlična nova projekta.

Posljednjih dana svi pričaju o njezinom najnovijem biografskom filmu o velikoj Judy Garland za koji joj mnogi, već nakon prvih nekoliko kadrova koji su otkriveni u teaser traileru, predviđaju nominaciju za Oscara. Uz film od kojeg filmski kritičari i filmska publika očekuju mnogo, uskoro stiže i nova Netflix serija s Renée Zellweger u glavnoj ulozi koju ćemo gledati svi – i to u jednom dahu.

Nova serija s Renée Zellweger u glavnoj ulozi

What/If je neo-noir socijalni triler koji istražuje što se događa kad prihvatljivi ljudi počinju raditi neprihvatljive stvari. Prva sezona usmjerena je na primamljivu ponudu misteriozne žene mladom paru iz San Francisca. Iako prva sezona tek mora izaći, u planu je već nekoliko sljedećih sezona od kojih će se svaka baviti drugom pričom u kojoj jedna odluka može promijeniti cijeli život.

Napeti trailer koji će vas odmah uvući u ovu priču pogledajte u nastavku, a prvu sezonu možete gledati od 24.svibnja na Netflixu.

Foto: Youtube

Učitati još
Zatvori