Uskoro napokon gledamo novi film Toma Hardyja

Uskoro napokon gledamo novi
film Toma Hardyja

Prije četiri godine Marvelov je Venom oduševio publiku diljem svijeta i pritom uprihodovao vrtoglavih 865 milijuna američkih dolara, a ove jeseni ekskluzivno u kina stiže njegov još ambiciozniji nastavak i jedan od najiščekivanijih filmova godine.

Nakon što smo u prvom traileru upoznali opušteniju stranu Venoma i njegovog suživota sa Eddiejem Brockom (Tom Hardy) te naznaku kaosa koji će u Venom 2 unijeti Carnage (Woody Harrelson), u novom traileru koji je upravo objavljen više nema nikakvih dvojbi – očekuje nas spektakularno suparništvo i sraz između antiheroja i zlikovca – Venoma i Carnagea. 

Osim Toma Hardyja koji se vraća kao Eddie Brock tj. Venom i Woodyja Harrelsona koji će utjeloviti zloglasnog Carnagea, u Venomu 2 glume i Michelle Williams (Blue Valentine, Manchester by the Sea, Shutter Island), Naomie Harris (Moonlight, Spectre, Southpaw, Skyfall), te Stephen Graham (This is England, Snatch, The Irishman, Public Enemies). 

U redateljsku je fotelju ovog puta zasjeo Andy Serkis, čovjek koji se proslavio ulogom Golluma iz trilogije Gospodara prstenova, a koji je prethodno režirao Breathe i Mowgli. 

Venom 2 ekskluzivno stiže u rujnu u kina!

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori